Japans restaurant Kaneda

Haarlem (NH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Japans
Omschrijving: 

U kunt zich met uw Dinercheque nu ook in Japanse sferen wanen gewoon in het centrum van Haarlem. In restaurant Kaneda wordt de traditionele Japanse keuken op een ultieme manier naar u gebracht. U kunt hier genieten van gerechten aan uw tafel bereid op de Japanse teppanyaki bakplaat, die aan elke tafel zit. Onze chef-koks bereiden voor uw oog de meest gevarieerde en overheerlijke Japanse gerechten. Ook bieden wij aan u de meest heerlijke Japanse sushi. Al onze gerechten zijn uitsluitend bereid van verse en pure producten, wat u proeft! Daarnaast is Japans eten ook nog erg gezond.

Restaurant Kaneda is er voor iedereen. U kunt bij ons komen eten met de hele familie, uw geliefde of misschien wel uw zakenpartner. Wij zorgen ervoor dat het voor iedereen een onvergetelijke avond zal worden.

In Japan is het traditie dat de chef-kok bepaalt wat u eet; hij weet immers het beste wat voor lekkers hij in heus heeft. Om de echte Japanse keuken te ervaren raden wij u daarom aan een van onze menu’s te proberen. Deze zijn zorgvuldig door onze chefs samengesteld en verdelen in meerdere gangen een mooie opbouw van de Japanse smaken. Uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met de wensen van de gasten. Een dieet of allergie is bij ons geen probleem! Ook kunt er altijd voor kiezen a la carte of Hors-d'oeuvre te bestellen.

Wij hopen dat u ons snel eens een bezoekje brengt en garanderen u dat u gelijk weer terug zal willen komen! Uw Dinercheque is bij ons zeer welkom, maar kan niet gecombineerd worden met andere kortingen en acties. Wij heten u van harte welkom in restaurant Kaneda!

Graag van te voren reserveren en aangeven dat u wilt betalen met onze Diner Cadeaukaart.

Contactgegevens:

Japans restaurant Kaneda
Houtplein 34
2012DH Haarlem
Telefoon: 
023-5517650
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem Japans restaurant Kaneda

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Frederikparck 2
2012 DA Haarlem
Telefoon: 
023-5420911
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem Restaurant Parck
Adres: 
Houtplein 30
2012DH Haarlem
Telefoon: 
023-5321819
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem India Corner
Adres: 
Baan 7
2012 DB Haarlem
Telefoon: 
0237521880
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem Bar Kitchen Zocher