Italiaans Restaurant Pinocchio

Noordwijk (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Pizza
Omschrijving: 

Na een dagje strand in Noordwijk kunt u met uw Dinercheque genieten van Italiaanse specialiteiten in restaurant Pinocchio. Pinocchio is een sfeervol en modern restaurant waar wij gespecialiseerd zijn in het bereiden van allerlei Italiaanse heerlijkheden. Pinocchio is gelegen aan de Hoofdstraat tegenover het Palaceplein en ligt vlakbij het Noordwijkse strand. Pinocchio is dan ook de ideale afsluiter van een dagje strand. Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om uw bezoek een genot te maken. Culinair hoogtepunt uiteraard niet uitgesloten!

Om onze gasten zich snel thuis te laten voelen hebben wij ons interieur huiselijk, sfeervol en gezellig ingericht. Bij Pinocchio heerst dan ook een aangenaam mediterraans sfeertje. Onze gerechten bereiden we enkel met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat u daar een alleszins redelijk prijs voor betaald. De gezellige en ontspannen ambiance en de heerlijke gerechten maken Pinocchio een populair restaurant in Noordwijk. Al onze gerechten worden à la minute klaargemaakt. Wij vragen dan ook uw begrip als u tijdens grote drukte iets langer moet wachten op uw eten. Maar de wachttijd heeft ook een voordeel. Zo kunnen wij garanderen dat we aan elk gerecht de aandacht schenken die het verdient. Het allermooiste is dat u daar het meest van profiteert!

Lekker gezellig tafelen na een dagje strand? Dat kan als geen ander bij Pinocchio. Wij heten u alvast van harte welkom en kijken er naar uit om de heerlijkste Italiaanse gerechten voor u te bereiden!

Contactgegevens:

Italiaans Restaurant Pinocchio
Parallel Boulevard 2
2202 HP Noordwijk
Telefoon: 
071-3618233
Nationale Diner Cadeaukaart Noordwijk Italiaans Restaurant Pinocchio

Meer restaurants in de buurt

Fratelli Noordwijk

Noordwijk
A la carte, Afhalen, Italiaans and Pizza
Adres: 
Kon. Wilhelmina Boulevard 5
2202GR Noordwijk
Telefoon: 
071-3616555
Nationale Diner Cadeaukaart Noordwijk Fratelli Noordwijk

Hapas Restaurant

Noordwijk
A la carte, Afhalen and Tapas
Adres: 
Parallel Boulevard 4
2202 HP Noordwijk
Telefoon: 
0717854153
Nationale Diner Cadeaukaart Noordwijk Hapas Restaurant

Steam Noordwijk (geen e-vouchers)

Noordwijk
A la carte, Afhalen and Grill
Adres: 
Kon. Wilhelmina Boulevard 7B
2202 GR Noordwijk
Telefoon: 
0713612121
Nationale Diner Cadeaukaart Noordwijk Steam Noordwijk (geen e-vouchers)