Indian Curry House

Den Haag (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Indiaas
Omschrijving: 

Als u met uw dinercheque graag een authentieke maaltijd uit India wilt eten, maar u wilt daarvoor het land niet uit, dan kunt het beste terecht bij Indian Curry House in Den Haag. Het is bij dit restaurant het belangrijkst dat u het naar uw zin heeft en zonder klachten aan het eind van de avond terug naar huis gaat. Bij Indian Curry House steken ze dan ook veel energie in de kwaliteit van zowel het eten als de service. Door het gastvrije onthaal en het heerlijke eten komen veel gasten ook daadwerkelijk met plezier weer terug naar dit gezellige restaurant. Zeker nu u ook kunt betalen met uw dinercheque!

Doordat de keukenbrigade altijd het oog houdt op de kwaliteit en duurzaamheid van de ingrediënten, kunnen ze bij Indian Curry House voor iedereen een maaltijd met heerlijke smaak op tafel toveren. Daarnaast proberen ze met iedereen rekening te houden. Als u bijvoorbeeld allergieën heeft of andere voorwaarden doen ze daar bij het Indian Curry House absoluut niet moeilijk over. Als u een avontuurlijke persoonlijkheid heeft kunt u met uw dinercheque kiezen voor het ‘Curry No Worry Menu’. Met dit menu zult u een vier gangen verrassing menu aan tafel krijgen. Met zo’n naam kan het eigenlijk al niet meer mis gaan! Ook de kinderen kunnen bij het Indian Curry House lekker eten. Voor hen is er een speciaal kindermenu samengesteld waar ze absoluut niet over zullen klagen.

U hoeft ons niet te geloven over de kwaliteit van het eten, daarvoor heeft onder andere iens.nl al meerdere prijzen uitgereikt aan de kok van dit restaurant! Ga dus snel langs en vergeet niet om uw dinercheque mee te nemen voor het betalen van de rekening!

Contactgegevens:

Indian Curry House
Thomsonlaan 69
2565HX Den Haag
Telefoon: 
070-3634036
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Indian Curry House

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Lijsterbesplein 2
2563KX Den Haag
Telefoon: 
0703450003
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag De Burcht

Palembang

Den Haag
A la carte and Indonesisch
Adres: 
Thomsonlaan 17
2565KX Den Haag
Telefoon: 
0703653881
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Palembang

Italiaans Restaurant By Angelo

Den Haag
A la carte, Afhalen and Italiaans
Adres: 
Abeelplein 1
2565 XS Den Haag
Telefoon: 
0703646294
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Italiaans Restaurant By Angelo