India Way

Leiden (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Indiaas
Omschrijving: 

Wilt u graag met uw dinercheque lekker uit eten bij een Indiaas restaurant in Leiden? Dan hebben wij zeer goed nieuws voor u. U bent namelijk van harte welkom om te komen proeven van alle Indiase specialiteiten bij restaurant India Way. U vindt India Way aan de Vrouwen Kerkkoorstraat 7 in het centrum van Leiden. Vanwege de centrale ligging is het goed mogelijk om een avond uit eten bij India Way met uw dinercheque te combineren met een culturele of recreatieve activiteit in het historische stadcentrum. Wanneer u binnenloopt bij India Way zal de gezellige inrichting u direct opvallen. Kleur en versiering zijn rijkelijk aanwezig en wanneer u plaats neemt aan een van de kleurrijk gedekte tafels zit u prinsheerlijk op comfortabele, rood beklede stoelen.

Op het menu van restaurant India Way staan vele Indiase specialiteiten die uiteenlopen in smaak. U kunt onder andere heerlijke curries eten die variëren in pittigheid. Wanneer u op de website kijkt, dan ziet u een tabblad met specialiteiten die worden aanbevolen door de chef. Onder deze aanraders vindt u onder andere ‘Karahi Murgh’ een medium pittig gerecht van kippenvlees dat is bereid en geserveerd in een speciaal braadpannetje met ui, tomaat, paprika, verse koriander en medium hete kruiden. Een andere aanrader is de ‘Rogan Josh’, een medium hete lamscurry die is gegarneerd met verse koriander, tomaat en verse knoflook. De mogelijkheden met uw dinercheque zijn dus legio!

Wanneer u zelf wilt meemaken wat restaurant India Wayu allemaal te bieden heeft op culinair gebied, breng dan eens een bezoek aan dit knusse restaurant aan de Vrouwen Kerkkoorstraat met uw dinercheque en laat u verassen door de bediening en de chefs!

Contactgegevens:

India Way
Vrouwen Kerkkoorstraat 7
2312 WP Leiden
Telefoon: 
071-5149017
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden India Way

Meer restaurants in de buurt

Fratelli Leiden

Leiden
A la carte and Afhalen
Adres: 
Langemare 112
2312GV Leiden
Telefoon: 
0715130269
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Fratelli Leiden
Adres: 
Breestraat 18
2311 CR Leiden
Telefoon: 
0717504570
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Just Meet (geen e-voucher, alleen Fysieke Cadeaukaarten)

IJs van Matthijs

Leiden
A la carte and Afhalen
Adres: 
Haarlemmerstraat
2312 GC Leiden
Telefoon: 
0627653227
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden IJs van Matthijs