India Port

Utrecht (UT)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Indiaas
Omschrijving: 

Bij restaurant India Port kunt u in een ontspannen sfeer genieten van de echte Indiase keuken. Deze Indiase ‘’Haven’’ bevindt zich in één van de historische werfkelders in het oude centrum van Utrecht. Met uw Dinercheque kunt u plaatsnemen op één van de tafels direct aan het water. Kom echt helemaal tot rust na een lange dag werken of winkelen en waan uzelf in het exotische India.

Als u aan de Indiase keuken denkt, denkt u natuurlijk aan Tandoori. Dit is dan ook één van de specialiteiten van restaurant India Port. De heerlijkste smaakcombinaties komen los door het gebruik van authentieke Indiase kruiden en specerijen. Houdt u niet zo van pikant eten? Dan kan uw favoriete gerecht aangepast worden aan uw wensen. Bij India Port kan zowel de carnivoor als de vegetariër met een Dinercheque zijn hart ophalen. De koks maken een groot scala aan traditionele Indiase gerechten voor u klaar. Zo zijn er meerdere gerechten met lam of kip, maar ook met groenten of linzen. U kunt ook gaan voor één van de kruidige schotels met garnalen. Er is voor ieder wat wils! Restaurant India port is open van maandag tot en met zondag, tussen 17:00 en 22:30. Ze accepteren ook uw Dinercheque.

Vind u het leuk om veel verschillende Indiase gerechtjes te proberen? Ga dan voor het speciale menu met zestien verschillende hapjes. Zo kunt u deze veelzijdige keuken echt goed leren kennen. Dit ‘’Romantische Menu’’ is ook uitermate geschikt om lekker te delen met uw partner. Reserveer nu een tafel en neem uw Dinercheque mee!

Contactgegevens:

India Port
Oudegracht aan de Werf 144
3511 AZ Utrecht
Telefoon: 
030-2332666
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht India Port

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Oudegracht aan de Werf 140 - 142
3511 AZ Utrecht
Telefoon: 
030-2333545
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Mahanakorn
Adres: 
Oudegracht aan de werf 153
3511 AK Utrecht
Telefoon: 
030-2340400
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Gandhi Indiaas Restaurant

Restaurant Saffraan

Utrecht
A la carte, Marokkaans, Midden Oosten and Thais
Adres: 
Oudegracht a/d Werf 146/148
3511 AZ Utrecht
Telefoon: 
030-2310114
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Restaurant Saffraan