India Invitation

Noordwijkerhout (ZH)
Soort keuken: 
Indiaas
Omschrijving: 

Wanneer u met uw dinercheque graag eens echt goed uit eten wilt bij een traditioneel Indiaas restaurant, dan is restaurant India Invitation zeker eens het proberen waard. Wanneer u met uw dinercheque een bezoek breng aan dit sfeervolle restaurant in Noordwijkerhout, zal u door het ervaren personeel hartelijk worden ontvangen. Zij maken u graag wegwijs in de rijke wereld van kleuren en smaken die de Indiase keuken biedt. Ook wanneer u al een kenner bent wat Indiaan eten betreft, dan kunt u bij restaurant India Invitation uw hart ophalen. Het restaurant staat bij de Indiase gemeenschap in Nederland goed bekend en ook de premier van India genoot in 2004 van het heerlijke eten van India Invitation. Beleef het nu zelf met uw dinercheque en bezoek dit veelzijdige Noordwijkse restaurant.

Op de menukaart van restaurant India Invitation vindt u een keur aan Noord-Indiase specialiteiten. Onder deze specialiteiten bevinden zich onder andere diverse heerlijke grillgerechten, en Mughlai curries. Alle gerechten worden met verse ingrediënten bereid en zijn zeer gevarieerd. Zo kunt u bij uw bezoek met uw dinercheque kiezen ui onder andere gerechten met kip, met vlees en met seafood. Al deze gerechten worden op een traditionele manier voor u klaargemaakt in de Tandoor. Een Tandoor is een traditionele Indiase grill oven, die de bereiding van uw maaltijd extra bijzonder maakt.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit Indiase restaurant met een bijzondere reputatie? Reserveer dan snel een tafel met uw dinercheque en geniet van alles wat India Invitation u te bieden heeft op culinair gebied!

Contactgegevens:

India Invitation
Duinschooten 12
2211 ZC Noordwijkerhout
Telefoon: 
0252-371087
Nationale Diner Cadeaukaart Noordwijkerhout India Invitation

Meer restaurants in de buurt

Casa di Angelo

Noordwijkerhout
A la carte and Italiaans
Adres: 
Duinschooten 12
2211ZC Noordwijkerhout
Telefoon: 
0252341553
Nationale Diner Cadeaukaart Noordwijkerhout Casa di Angelo

La Famiglia

Noordwijkerhout
Italiaans
Adres: 
Viaductweg 2A
2211GS Noordwijkerhout
Telefoon: 
0252376723
Nationale Diner Cadeaukaart Noordwijkerhout La Famiglia

Pannenkoekenrestaurant & Stroop

Noordwijkerhout
A la carte, Hollands and Pannenkoeken
Adres: 
Dorpsringweg 1A
2211 ED Noordwijkerhout
Telefoon: 
0252349315
Nationale Diner Cadeaukaart Noordwijkerhout Pannenkoekenrestaurant & Stroop