India Home

Heerlen (LI)
Soort keuken: 
Indiaas
Omschrijving: 

De chef-kok van het restaurant India Home is van mening dat de traditionele manier van koken ook de beste manier is. Het is de enige manier om de complexe smaken van de Indiase keuken te waarborgen en zelfs te respecteren. Door vast te houden aan de tradities weet het restaurant het klaar te spelen om hun gasten gerechten voor te schotelen die zoals geen ander Indiaas restaurant smaken. Het is dan ook geen wonder dat deze gasten regelmatig terug komen. Het is geen wonder maar traditie. Een traditie die u ook kunt proeven met een dinercheque van Diner Cadeau.

Eén van manieren waarop India Home vast weet te houden aan de tradities is door gebruik te maken van de Punjab Tandoor. Waar andere Indiase restaurants met regelmaat geen gebruik meer maken van deze traditionele oven is het te merken dat er een gebrek aan smaak aan de Tandoori gerechten zit. Dat komt omdat de Punjab Tandoor een karakteristieke smaak aan de Tandoori toevoegt die er op geen andere manier bij kan komen.

De Punjab Tandoor is een bell-vormige oven, meestal gemaakt van klei, uit het Punjab gebied. Doordat er in de Punjab een vuur wordt gemaakt met houtskool komt het eten in aanraking met vuur. Dit is wat voor de authentieke smaak zorgt en het is bijna niet na te bootsen.

Kom dus snel deze bijzondere manier van bereiden zelf uit proberen, het is zeker de moeite waard. Vergeet niet dat u het ook mag betalen met dinercheque van Diner Cadeau.

Contactgegevens:

India Home
Akerstraat 6
6411 HA Heerlen
Telefoon: 
045-5112128
Nationale Diner Cadeaukaart Heerlen India Home

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Pancratiusplein 54
6411JZ Heerlen
Telefoon: 
0457511746
Nationale Diner Cadeaukaart Heerlen Smaak en Vermaak Heerlen

Ronnie's BBQ RIBS

Heerlen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Dautzenbergstraat 28
6411LC Heerlen
Telefoon: 
0455119909
Nationale Diner Cadeaukaart Heerlen Ronnie's BBQ RIBS
Adres: 
Pancratiusplein 55
6411JZ Heerlen
Telefoon: 
0455719398
Nationale Diner Cadeaukaart Heerlen Cafe De Kromme Toeter