Il Gusto

Aalsmeer (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Restaurant Il Gusto is het beste Italiaanse restaurant van Aalsmeer! Zowel buurtbewoners als gasten van buitenaf komen hier graag voor een heerlijke pizza of een ander Italiaanse specialiteit. Ook u bent van harte welkom om hier te komen eten met uw Dinercheque! Bij Restaurant Il Gusto ervaart u echt weer hoe lekker de Italiaanse keuken kan zijn. Een mooi glas rode of witte wijn maakt het geheel compleet. Il Gusto is zeven dagen per week geopend tussen 17:00 en 23:00. Vergeet niet uw Dinercheque mee te nemen.

Restaurant Il Gusto heeft kwaliteit en goede service hoog in het vaandel staan. Ze werken alleen met verse en natuurlijke ingrediënten. Ook houden ze graag rekening met de duurzaamheid van de producten die ze gebruiken. Geniet van een heerlijk en verantwoord diner met uw Dinercheque! Bestel eerst een van de traditionele voorgerechten zoals dun gesneden carpaccio met truffelsaus of salade caprese met mozzarella, tomaat en basilicum. Daarna kunt u onder andere pizza of pasta bestellen. Wat dacht u van een Pizza Romana met tomaat, mozzarella en artisjok? Of is de Pizza Salame met tomaat, mozzarella en salami meer iets voor u?

Met uw Dinercheque is van alles mogelijk. Op de kaart van Restaurant Il Gusto vindt u ook diverse vlees- en visgerechten, allen bereidt volgens traditionele Italiaanse wijze. Uiteraard sluit u uw diner pas echt goed af als u één van de heerlijke desserts bestelt. Il Gusto serveert Tiramisu, Panna Cotta, Scroppino en nog veel meer. Eet smakelijk!

Contactgegevens:

Il Gusto
Van Cleeffkade 5
1431 BA Aalsmeer
Telefoon: 
0643516767
Nationale Diner Cadeaukaart Aalsmeer Il Gusto

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Himalaya Palace

Aalsmeer
A la carte and Afhalen
Adres: 
Marktstraat 32
1431 BE Aalsmeer
Telefoon: 
0297368717
Nationale Diner Cadeaukaart Aalsmeer Restaurant Himalaya Palace

l' Hirondelle

Hoofddorp
A la carte, Europees, Lunch and Verrassingsmenu
Adres: 
Boslaan 7
2132RJ Hoofddorp
Telefoon: 
0235624628
Nationale Diner Cadeaukaart Hoofddorp l' Hirondelle

Restaurant De Jonge Heertjes

Aalsmeer
A la carte and Afhalen
Adres: 
Raadhuisplein 16
1431EH Aalsmeer
Telefoon: 
0297325551
Nationale Diner Cadeaukaart Aalsmeer Restaurant De Jonge Heertjes