Huis ter Geul

Valkenburg aan de Geul (LI)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Als u zich in Limburg bevindt zult u de kans moeten pakken om een avondje op bezoek te gaan bij Grand Café Hotel Huis ter Geul. Hier wordt namelijk bewezen wat men al jaren beweert. Huis ter Geul is het levende bewijs dat de mensen in Limburg weten wat het is om te genieten van het leven. Dit hotel, dat is vernoemd naar de rivier waar het aan gelegen is, laat zien wat het is om als Franse Adel behandeld te worden. Heerlijk eten, goede wijn en uitzonderlijk gezelschap is namelijk van het grootste belang voor de Limburgers. Ook als u met een dinercheque van Diner Cadeau wilt betalen wordt u op handen gedragen.

Men komt al sinds de opening van het Grand Café van heinde en verre om eens goed onder handen genomen te worden door het personeel. Het is een verademing om het centrum van het universum te zijn voor een avondje, een ervaring die door het personeel van Huis ter Geul u wordt aangereikt op een zilveren plateau. Het is minder makkelijk dan het nu klinkt maar door de jaren ervaring van het personeel is het een waarheid die niet te ontlopen is.

Naast bijzonder personeel wordt u getrakteerd op de meest exclusieve wijnen. Huis ter Geul heeft namelijk een uitstekende deal weten te sluiten met de Wijn Handel Hardy uit de omgeving. Het zal dan ook niemand verbazen dat de wijn hier van een ongekend kaliber. Op zich is bijzondere wijn niet heel bijzonder maar als u bij de wijn de vaardigheden van de chef-kok bij op telt is het resultaat niet te versmaden. Het is een kunst om de smaken van het eten en de wijn zo naadloos op elkaar af te stemmen als hij weet klaar te spelen.

Waar wacht u nog op? Gebruik die dinercheque van Diner Cadeau snel bij Huis ter Geul.

Contactgegevens:

Huis ter Geul
Neerhem 87
6301 CG Valkenburg aan de Geul
Telefoon: 
043-6012032
Nationale Diner Cadeaukaart Valkenburg aan de Geul Huis ter Geul

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Neerhem 87
6301 CG Valkenburg aan de Geul
Nationale Diner Cadeaukaart Valkenburg aan de Geul Grand Café Huis ter Geul
Adres: 
Neerhem 68
6301CJ Valkenburg
Telefoon: 
0436013241
Nationale Diner Cadeaukaart Valkenburg Villa Valkenburg
Adres: 
Neerhem 68
6301CJ Valkenburg
Telefoon: 
0436013241
Nationale Diner Cadeaukaart Valkenburg Parkhotel Valkenburg