Howdy's Pannenkoek Saloon

Nootdorp (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Pannenkoeken
Omschrijving: 

Wanneer u  op zoek bent naar een mogelijkheid om uw dinercheque te besteden in Nootdorp, en u zoekt naar een restaurant dat ook leuk is voor kinderen om te gaan eten, dan is Howdy’s Pannenkoek Saloon het restaurant voor u! Dit pannenkoekenhuis, dat is gelegen aan de Gildeweg 2 in Nootdorp, is geheel ingericht als western dorpje, zodat het lijkt alsof u met het hele gezin in het dorp van Lucky Luke aan het dineren bent. Elke zaterdag en zondag is het om 17:00 ‘Howdy Time’ voor de kinderen. Dit houdt in dat de mascotte van Howdy’s Pannenkoek Saloon een bezoekje komt brengen, dansend op zijn eigen tune. Dit is voor de kids een hoogtepunt van de avond dat het avondje uit extra speciaal maakt.

Naast de Western aankleding van het restaurant, komt ook de bediening gehuld in cowboypakjes de pannenkoeken naar uw tafel brengen. Er zij meer dan zeventig verschillende soorten pannenkoeken te verkrijgen! Zowel lekkere zoeten pannenkoeken met poedersuiker en stroop, als gezondere pannenkoeken met appel, banaan en walnoten! Wilt u graag een hartige pannenkoek? Dat kan natuurlijk ook! Een echte aanrader is de pannenkoek met spek, ham, kaas en champignons. Voor de kinderen zijn er speciale pannenkoeken voor de kleine gast te verkrijgen met leuke namen. Erg leuk is de pannenkoek ‘de Daltons’, een pannenkoek die de kinderen zelf kunnen versieren met vier verschillende toppings: hagelslag, muisjes, vruchtenhagel en smarties.

Wanneer u bent uitgegeten kunt u nog genieten van een drankje na en zijn de kinderen welkom in Howdy’s speelpaleis! Breng daarom snel een bezoek met uw dinercheque aan Howdy’s Pannenkoek Saloon!

Contactgegevens:

Howdy's Pannenkoek Saloon
Gildeweg 2
2632 BA Nootdorp
Telefoon: 
0153101003
Nationale Diner Cadeaukaart Nootdorp Howdy's Pannenkoek Saloon

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Calva

Nootdorp
A la carte and Lekker Top-500
Adres: 
Dorpsstraat 28
2631CT Nootdorp
Telefoon: 
0158891995
Nationale Diner Cadeaukaart Nootdorp Restaurant Calva
Adres: 
Gooland 1
2631CP Nootdorp
Nationale Diner Cadeaukaart Nootdorp Food La Route

Grieks Restaurant Corfu

Den Haag
A la carte, Afhalen and Grieks
Adres: 
Plesmanlaan 184
2497 CC Den Haag
Telefoon: 
0703906363
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Grieks Restaurant Corfu