Hotel Rumors

Schagen (NH)
Soort keuken: 
Internationaal
Omschrijving: 

Let op: In dit restaurant kan enkel met de fysieke cadeaukaart worden betaald. De e-vouchers worden niet geaccepteerd.

Rumors is een sfeervol en dynamisch horecabedrijf in het centrum van Schagen. U kunt ook hier met uw Dinercheque terecht! Ze beschikken over een van de meest gezellige terrasjes van Nederland met uitzicht over de Markt van Schagen. Dit maakt hotel, bar en restaurant Rumors een ware hotspot! Ze staan daarnaast bekend om de ongedwongen sfeer, klantvriendelijke bediening en de hoge kwaliteit van de gerechten. Ook u bent van harte welkom voor een hapje en een drankje! Neem dan gerust uw Dinercheque mee.

Het team van Rumors streeft altijd naar perfectie in kwaliteit en service. Ook serveren ze altijd eerlijke gerechten, bereid met dagverse en duurzame ingrediënten. Op de menukaart ziet u vaak producten uit de streek terug! Ga lekker zitten op het zonnige terras en bestel één van de heerlijke lunchgerechten van Rumors in ruil voor uw Dinercheque. Op de lunchkaart vindt u onder meer uitsmijters, salades, belegde broodjes en warme gerechten. Voor de grote trek is het 12-uurtje met drie sneetjes brood, een kroket, huzarensalade en een kleine uitsmijter met kaas aan te raden. Uiteraard kunt u bij Rumors ook gezellig komen dineren in de avond. Ze zijn geroemd om hun carpaccio van ossenhaas met grana padano, pijnboompitjes en truffeldressing. Bestel vervolgens uw favoriete hoofdgerecht zoals huisgemaakte kipsaté, de Griekse lamsspies of de roodbaarsfilet.

Bent u een echte vleeseter? Ruil dan uw Dinercheque in voor de ‘’Flintstone Steak’’ van maar liefst 600 gram! Ze hebben ook een leuke mixed grill van ossenhaas, lamsspies, gemarineerde kipfilet en spareribs. Overigens kunnen vegetariërs ook prima bij Rumors terecht!

Contactgegevens:

Hotel Rumors
Markt 15
1741BS Schagen
Telefoon: 
0224-212537
Nationale Diner Cadeaukaart Schagen Hotel Rumors

Meer restaurants in de buurt

De Koeienhemel

Schagen
A la carte
Adres: 
Gedempte Gracht 1
1741GA Schagen
Telefoon: 
0224850353
Nationale Diner Cadeaukaart Schagen De Koeienhemel
Adres: 
Markt 15
1741BS Schagen
Nationale Diner Cadeaukaart Schagen Rumors Cuisine

Stiel

Schagen
A la carte
Adres: 
Markt 23
1741BS Schagen
Telefoon: 
0224820222
Nationale Diner Cadeaukaart Schagen Stiel