Hotel Resort Land en Zee

Scharendijke (ZE)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque op een plek waar u naast heerlijk kunt eten ook een of meerdere dagen kunt recreëren? Dit is nu mogelijk bij Hotel Resort Land & Zee, een prachtig resort dan sinds 2006 gelegen is aan de Zeeuwse kust ter hoogte van het plaatsje Scharendijke en op een kleine afstand van de bruisende en alom bekende badplaats Renesse. Dit resort, dat beschikt over een hotel, een camping en verschillende zalen, beschikt daarnaast ook over een sfeervol restaurant, dat restaurant “Zeeuws Verlangen” genaamd is.

Bij Zeeuws Verlangen bent u met uw dinercheque het hele jaar door welkom om te genieten van de lekkerste seizoensgebonden diners. Het keukenteam slooft zich iedere keer weer uit om voor u en uw gezelschap een heerlijke verassing op tafel te zetten. Of u nu met vrienden, familie, collega’s of een ander gezelschap komt eten, u kunt zich voorbereiden op een gezellige avond met uw dinercheque.

In de buurt van Hotel Resort Land & Zee zijn veel leuke dingen te ondernemen. Zo kunt u wandelen door de mooie duinen, ontspannen op het strand of watersporten op het nabijgelegen Grevelingenmeer. Ook bent u zo in de bruisende badplaats Renesse, waar u kunt winkelen of uitgaan. Ervaar zelf alle mogelijkheden om en rond Hotel Resort Land & Zee en proef de sfeer van de Zeeuwse Kust! Vergeet wanneer u in het restaurant gaat eten niet om ook uw dinercheque mee te nemen, daar kunt u namelijk aan het eind van een geslaagde avond de rekening mee betalen!

Contactgegevens:

Hotel Resort Land en Zee
Rampweg 28
4326 LK Scharendijke
Telefoon: 
0111-671785
Nationale Diner Cadeaukaart Scharendijke Hotel Resort Land en Zee

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Laone 2
4325EK Renesse
Telefoon: 
0111462500
Nationale Diner Cadeaukaart Renesse Brasserie Bries
Adres: 
Rampweg 28
4326 LK Scharendijke
Telefoon: 
0111-671785
Nationale Diner Cadeaukaart Scharendijke Restaurant Zeeuws Verlangen
Adres: 
Rampweg 28
4326LK Scharendijke
Nationale Diner Cadeaukaart Scharendijke Restaurant Land & Zee