Hotel Parkzicht

Eindhoven (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Frans
Omschrijving: 

In de gezellige stad Eindhoven vindt u aan de Aberdink Thijmlaan Hampshire Hotel Eindhoven. Dit is een drie sterren hotel in een charmant pand in een villawijk nabij het centrum van Eindhoven. In dit hotel kunt u niet alleen overnachten, maar u kunt hier ook komen dineren met uw dinercheque zonder te overnachten. In Hampshire Hotel Eindhoven huist namelijk restaurant Parkzicht, waar u welkom bent om met uw dinercheque te komen genieten van hoogwaardige lunches en een uitgebreid diner. Het is de ideale locatie om neer te strijken na een dag vol activiteiten in de omgeving, zoals het bezoeken van een van de vele musea, het maken van een wandeling door de mooie omgeving of het bezoeken van een golfbaan of theater in de buurt.

De keuken van restaurant Parkzicht is op de Franse leer geschoeid. Dit houdt in dat u er kunt genieten van de lekkerste klassieke Franse gerechten die door de chefs voor u worden bereid in een grote, open keuken. Zo kunt u op elk moment zelf een oogje in het zeil houden wanneer uw gerecht wordt klaargemaakt. Alle gerechten worden vervaardigd uit de meest verse ingrediënten van het seizoen, om zo de beste kwaliteit van het eten voor u te garanderen.

Kom met uw dinercheque eens langs om zelf de sfeer te proeven en te genieten van de Franse culinaire hoogstandjes van de chef. Kom met vrienden, familie of collega’s en vergeet bij uw bezoek niet uw dinercheque met u mee te nemen!

Contactgegevens:

Hotel Parkzicht
Alberdingk Thijmlaan 18
5615 EB Eindhoven
Telefoon: 
0356777217
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven Hotel Parkzicht

Meer restaurants in de buurt

Thym by Parkzicht

Eindhoven
A la carte and Frans
Adres: 
Alberdingk Thijmlaan 18
5615 EB Eindhoven
Telefoon: 
040-2114888
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven Thym by Parkzicht

Restaurant Sala Thai

Eindhoven
A la carte and Afhalen
Adres: 
Staringstraat 31
5615HC Eindhoven
Telefoon: 
0402434101
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven Restaurant Sala Thai
Adres: 
Alberdingk Thijmlaan 18
5615EB Eindhoven
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven Hotel Parkzicht Eindhoven