Hotel Meyer

Bergen aan Zee (NH)
Soort keuken: 
Restaurant in een Hotel
Omschrijving: 

Bergen aan Zee, voor velen de ideale vakantiebestemming in eigen land. Het is een mooie plaats aan de Nederlandse kust en in de zomermaanden is het er een vrolijke boel van buurtbewoners, toeristen uit eigen land en bezoekers uit het buitenland. Dit zorgt voor een ongedwongen en prettige sfeer die u het echte vakantiegevoel bezorgt. Op deze leuke vakantiebestemming kunt u sinds kort ook uw dinercheque besteden. U bent namelijk van harte welkom met uw dinercheque in het restaurant dat hoort bij Hotel Meyer. In dit restaurant voert Hollandse gezelligheid, nuchterheid en ongedwongenheid de boventoon en u zult zich er dan ook snel thuis voelen.

Iedere ochtend staat er in het restaurant van Hotel Meyer een uitgebreid ontbijtbuffet klaar. Van heerlijke toast met een lekker glas jus tot yoghurt met verschillende soorten muesli. Wilt u komen lunchen met uw dinercheque? Ook dat kan. Vanaf een uur of 12:00 bent u welkom om te komen genieten van de lekkerste broodjes met wisselend beleg, een warm soepje of een heerlijke uitsmijter. Uiteraard kan er bij Hotel Meyer ’s avonds a la carte gedineerd worden. Hiervoor hoeft u helemaal geen gast te zijn van het hotel, iedereen is welkom om een gezellige avond uit eten te gaan bij Hotel Meyer en even helemaal tot rust te komen.

Wilt u ook het echte vakantiegevoel beleven en heeft u zin om in Bergen aan Zee leuk en laagdrempelig uit eten te gaan met uw dinercheque? Twijfel dan niet langer en ga dineren in het restaurant van Hotel Meyer. U vindt het restaurant aan de Jacob Kalffweg 4, waar u ook plaats kunt nemen op het zonnige terras.

Contactgegevens:

Hotel Meyer
Jacob Kalffweg 4
1865 AR Bergen aan Zee
Telefoon: 
072-5812488
Nationale Diner Cadeaukaart Bergen aan Zee Hotel Meyer

Meer restaurants in de buurt

Golf van Bergen

Bergen aan Zee
A la carte
Adres: 
Van der Wijckplein 12A-C
1865 AP Bergen aan Zee
Telefoon: 
0725899610
Nationale Diner Cadeaukaart Bergen aan Zee Golf van Bergen
Adres: 
Strandafgang tegenover Boulevard 69
1931CM Egmond aan Zee
Telefoon: 
0621627269
Nationale Diner Cadeaukaart Egmond aan Zee Paviljoen de Zeester Bad Noord
Adres: 
Jacob Kalffweg 4
1865AR Bergen aan Zee
Nationale Diner Cadeaukaart Bergen aan Zee Meyer aan Zee