Hotel Holland Inn Wolvega

Wolvega (FR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Na een lange dag fietsen door de natuur kan u flinke trek opwekken. Het is dan zaak deze zo snel mogelijk te stillen. Gelukkig kunt u daarvoor terecht bij Hotel Wolvega, het restaurant van het gelijknamige hotel. U bent natuurlijk ook welkom op andere momenten van de dag. Zoals voor een brunch, een lunch of een gezellige borrel. U bent altijd van harte welkom. Zeker ook als u een dinercheque van Diner Cadeau wilt gebruiken.

Menig fietser zal watertandend naar de kaart loeren. Er staan gerechten op die speciaal voor de grote trek zijn gemaakt. Bestel bijvoorbeeld een English Pie. Een taartje zoals we dat niet gewend zijn, heerlijk stoofvlees ingepakt in knapperig bladerdeeg. Om je vingers bij af te likken. Of bestel een lekker visje. Deze wordt klaargemaakt zonder rare fratsen. Gewoon een lekker stukje vis.

Door het enthousiaste personeel en de kwaliteit van het eten is Hotel Wolvega de aangewezen locatie om eens een avondje te spenderen. U hoeft niet in het restaurant te zitten maar u kunt ook lekker op het zonovergoten terras plaatsnemen tijdens de zwoele zomermaanden.

U bent hoe dan ook welkom om te genieten van de wonderen die Hotel Wolvega te bieden heeft. U kan er zelfs voor kiezen om de avond in één van de kamers van het hotel te overnachten, een echte aanrader. Maar als u met een dinercheque van Diner Cadeau wilt betalen… Dan bent u net zo welkom als elke andere gast! Laat u dus snel verwennen door het personeel van Hotel Wolvega.

Contactgegevens:

Hotel Holland Inn Wolvega
Steenwijkerweg 52
8471 LC Wolvega
Telefoon: 
0561-618847
Nationale Diner Cadeaukaart Wolvega Hotel Holland Inn Wolvega

Meer restaurants in de buurt

t Lagerhuis

Wolvega
A la carte and Afhalen
Adres: 
Heereveenseweg 5
8471 BA Wolvega
Telefoon: 
0561616362
Nationale Diner Cadeaukaart Wolvega t Lagerhuis

Eet & Muziekcafe de Steen

Willemsoord
Afhalen and Eetcafé
Adres: 
Steenwijkerweg 155
8338LB Willemsoord
Telefoon: 
0521588307
Nationale Diner Cadeaukaart Willemsoord Eet & Muziekcafe de Steen

Lekkerzzz

Heerenveen
A la carte
Adres: 
Dracht 27
8442 BK Heerenveen
Telefoon: 
0513640078
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen Lekkerzzz