Hotel Herikerberg

Markelo (OV)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

In het rustige dorpje Markelo, nabij Hengelo, Almelo en Enschede, kunt u genieten van een heerlijk hapje en een drankje met uw Dinercheque! Te midden van de eeuwenoude bossen ligt hier Landhuishotel en Bistro Herikerberg op de top van de Herikerberg. Het prachtige nationaal park de Sallandse Heuvelrug ligt hiernaast. De Sallandse Heuvelrug is al meer dan 100 jaar één van de kroonlocaties van Overijssel en Herikerberg beschikt dan ook over zeven mooie fietsroutes door dit bijzondere gebied. Zowel als toerist, als echte Twentenaar of met uw bedrijf betekent een bezoek aan Herikerberg een avondje onvervalst genieten.

Herikerberg bestaat uit een hotelgedeelte met prachtige landhuiskamers en daarnaast is er een gezellige bistro; bistro Charlz. Hier worden door het vakkundige koksteam internationale en regionale gerechten bereid. Dit gebeurt altijd vers en met op het seizoen afgestemde ingrediënten. Ook werken de koks het liefs met regiogebonden producten. Zo wordt er in het hof van Twente door Boerenfamilie Nijhof het bijzondere koeienras Wagyu gehouden. Deze koeien krijgen gedurende hun leven de beste behandeling met dagelijkse massages en bier als drinken. Hierdoor worden zij als de kaviaar onder de koeien beschouwt; het vlees is heerlijk mals en heeft een fantastische smaak.

U kunt bij Herikerberg a la carte u diner samenstellen, maar u kunt u ook door expertise van de chef-kok laten leiden met een 2-, 3- of 4gangenmenu. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Wij raden u ook zeker aan om een passend wijnarrangement te nemen. De vakkundige bediening helpt u graag bij het maken van een keuze.

Komt u snel eens langs met uw Dinercheque?

Contactgegevens:

Hotel Herikerberg
Goorseweg 58
7475BE Markelo
Telefoon: 
0547368750
Nationale Diner Cadeaukaart Markelo Hotel Herikerberg

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Grotestraat 3
7475 AD Markelo
Telefoon: 
0547-361310
Nationale Diner Cadeaukaart Markelo Het Wapen van Markelo
Adres: 
Goorseweg 58
7475 BE Markelo
Telefoon: 
0547368750
Nationale Diner Cadeaukaart Markelo Bistro de Herikerberg
Adres: 
Goorseweg 58
7475BE Markelo
Nationale Diner Cadeaukaart Markelo Bistro Herikerberg