Hotel Duhoux

Wirdum (FR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Welkom bij Hotel en Eetcafé Duhoux in Wirdum! In dit gezellige eetcafé in Friesland bent u sinds kort van harte welkom om met uw dinercheque te komen genieten van de Friese gastvrijheid en de lekkerste eetcafé gerechten. Al sinds 1916 is Duhoux een begrip in de omgeving van Wirdum en zowel hotelgasten als de lokale bevolking komen samen in het restaurant of op het terras voor gezelligheid, een lekker drankje en een goede maaltijd. Gastvrijheid staat bij Duhoux hoog in het vaandel en de bediening heet u dan ook van harte welkom met uw dinercheque voor een geheel verzorgde avond waarbij u helemaal tot rust kunt komen.

De kaart van Duhoux is eenvoudig maar overtuigend. Misschien heeft u wel zin in een kabeljauwfilet met roomkaas uit de oven of smakelijke varkenshaas medaillons. Ook gebakken paling uit de Friesche meren is een echte aanrader van de kaart. Voor kinderen zijn er aparte kindermenu’s zoals een kleine schnitzel met frietjes.

Door de mooie ligging van Wirdum is het de ideale plaats voor het maken van mooie lange wandelingen of fietstochten door de natuur. Binnen zeg minuten bent u echter ook in de stad Leeuwarden, waar u culturele activiteiten kunt ondernemen of winkelen. Eetcafé Duhoux wordt hiermee de ideale plek om na een lange dat buiten de deur weer op te laden en bij te praten over de dag. Kom zelf de Friese gastvrijheid ervaren bij Hotel – Eetcafé Duhoux en vergeet niet uw dinercheque mee te nemen bij uw bezoek!

Contactgegevens:

Hotel Duhoux
Greate Buorren 4-8
9088 AE Wirdum
Telefoon: 
058-2551513
Nationale Diner Cadeaukaart Wirdum Hotel Duhoux

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Greate Buorren 4-8
9088AE Wirdum
Nationale Diner Cadeaukaart Wirdum Eetcafé Duhoux
Adres: 
Dekemawei 9
9024BE Weidum
Telefoon: 
0582519888
Nationale Diner Cadeaukaart Weidum Hotel Weidumerhout

Hotel Restaurant WeidumerHout

Weidum
A la carte and Restaurant in een Hotel
Adres: 
Dekemawei 9
9024 BE Weidum
Telefoon: 
0582519888
Nationale Diner Cadeaukaart Weidum Hotel Restaurant WeidumerHout