Hotel de Wijnberg in Bolsward

Bolsward (FR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Bent u op stap in de prachtige Friese natuur of in het historische Bolsward? Brandt uw dinercheque in uw zak? Wacht dan niet langer, maar loop binnen bij Hotel Grand-café De Wijnberg. Midden in het centrum van Bolsward vindt u dit hotel-restaurant aan het Marktplein. Het restaurant is laatst verbouwd en de prachtige hoge ramen en gezellige inrichting zorgen voor een heerlijke ambiance om even in uit te puffen en te genieten van een uitmuntende maaltijd.

Onze chef-kok en zijn toegewijde personeel bereidt van twaalf uur ‘s middags tot ‘s avonds negen uur vakkundig vele heerlijke gerechten voor u. De keuken heeft een uitgebreide kaart, met daarop onder meer een Culinair verrassingsmenu, dat onze chef-kok iedere dag samenstelt met dagverse gerechten. Bent u niet vies van een verrassing maar eist u wel een culinaire maaltijd? Dan is dit zeker iets voor u. U kunt bij ons ook kiezen voor, hoe kan het ook anders, een authentiek Fries menu, met daarop originele Friese gerechten. Natuurlijk kunt u ook uw eigen menu samenstellen en kiezen uit onze vele vis-, vlees- en seizoens specialiteiten. Bij dit alles kan natuurlijk altijd met speciale wensen rekening worden gehouden, dat zal bij De Wijnberg nooit een probleem zijn.

Ook voor een drankje kunt u lekker plaatsnemen, bijvoorbeeld aan onze huiselijke bar. Onder het genot van een echt Fries biertje kunt u nog eens napraten over uw ervaringen in de adembenemende regio, zoals aan de IJsselmeerkust, op de Friese Meren of in het bosrijke Gaasterland.

Kom dus snel een keer langs voor een hapje en een drankje bij De Wijnberg en neem uw dinercheque met u mee!

Contactgegevens:

Hotel de Wijnberg in Bolsward
Marktplein 5
8710 KG Bolsward
Telefoon: 
0515572220
Nationale Diner Cadeaukaart Bolsward Hotel de Wijnberg in Bolsward

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Marktplein 5
8710 KG Bolsward
Telefoon: 
0515572220
Nationale Diner Cadeaukaart Bolsward Restaurant de Wijnberg

Harre Tapas

Bolsward
A la carte, Afhalen and Tapas
Adres: 
Jongemastraat 21
8701JB Bolsward
Telefoon: 
0634089803
Nationale Diner Cadeaukaart Bolsward Harre Tapas
Adres: 
Kerkstraat 53
8701HR Bolsward
Telefoon: 
0515855666
Nationale Diner Cadeaukaart Bolsward Het Weeshuis