Hotel de Torenhoeve

Burgh-Haamstede (ZE)
Soort keuken: 
A la carte and Restaurant in een Hotel
Omschrijving: 

De Torenhoeve is een hotel-restaurant gelegen aan één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Met zes minuten lopen bent u op het strand.

De Torenhoeve is gelegen onder de vuurtoren van Nieuw-Haamstede. We vinden het belangrijk dat u in een ontspannen sfeer kunt genieten van uw diner. De medewerkers zijn gastvrij, vriendelijk en accuraat. Op ons terras kunt u genieten met uitzicht op de vuurtoren van Burgh-Haamstede. Met uw dinerbon of dinercheque bent u bij ons aan het juiste adres.

De menukaart laat gerechten zien, die met liefde voor u worden bereidt.  Met respect voor dier en milieu kunt u genieten van regionaal verkregen ingrediënten van zee, vee en veld.  De koks koken graag met de wisselingen van het seizoen.  

Heeft u zin om een leuke strandwandeling te maken en daarna heerlijk te gaan dineren? Kom dan met uw dinerbon of dinercheque naar de Torenhoeve! Iedereen is bij ons welkom. Om teleurstellingen te voorkomen stellen we een reservering op prijs.  Het restaurant is maandag t/m zaterdag geopend van 12.00 – 21.00 voor lunch en diner. Op zondag is ons restaurant gesloten maar bent u wel welkom voor een kopje koffie of ander drankje van 12.00 – 17.00 uur. Wij zijn gelegen aan de Torenweg 38. Parkeren is bij ons geheel gratis en ook zijn uw huisdieren bij ons van harte welkom!

Contactgegevens:

Hotel de Torenhoeve
Torenweg 38
4328KB Burgh-Haamstede
Telefoon: 
0111-651300
Nationale Diner Cadeaukaart Burgh-Haamstede Hotel de Torenhoeve

Meer restaurants in de buurt

De Torenhoeve

Burgh-Haamstede
A la carte and Restaurant in een Hotel
Adres: 
Torenweg 38
4328KB Burgh-Haamstede
Telefoon: 
0111-651300
Nationale Diner Cadeaukaart Burgh-Haamstede De Torenhoeve
Adres: 
Laone 2
4325EK Renesse
Telefoon: 
0111462500
Nationale Diner Cadeaukaart Renesse Brasserie Bries

Bistro le Maire

Burgh-Haamstede
A la carte and Afhalen
Adres: 
J.J. Boeijesweg 47
4328GR Burgh-Haamstede
Telefoon: 
0111658220
Nationale Diner Cadeaukaart Burgh-Haamstede Bistro le Maire