Hotel Berg en Dal

Slenaken (LI)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Mocht u in het bezit zijn van een dinercheque, dan moet u echt eens langskomen bij het charme hotel-restaurant Berg en Dal. Hier kunt u gaan voor de echte ultieme Limburgse ervaring. Proef hier van de echte Bourgondische levensstijl die u natuurlijk alleen in het zuiden van het land kunt vinden. Komt u snel een keer tafelen in ons sfeervolle restaurant?

Bij Berg en Dal kunt u zich vergrijpen aan de meest heerlijke en tongstrelende Limburgse streekgerechten die enkel worden klaargemaakt met verse streekproducten uit Limburg. Bij ons geen chauvinistische bedoelingen, wij laten u onze liefde zien voor de Limburgse streekkeuken en willen u graag die heerlijke smaak van Limburg laten proeven. Onze gerechten gaan natuurlijk hand in hand met de meest heerlijke bieren en wijnen. Kies bij ons uit een ruim aanbod van heerlijke biertjes en natuurlijk ook Limburgse streekwijnen. Vind ons sfeervolle hotel-restaurant in het typisch Limburgse Slenaken. Wanneer u houdt van heerlijk wandelen, fietsen of gewoon proeven van de heerlijk ongedwongen gezelligheid die zo typisch is aan Limburg, dan moet u zeker eens met uw Dinercheque plaatsnemen in ons restaurant of op ons sfeervolle terras. Vanaf Maastricht of Valkenburg bent u bij ons binnen de kortste keren in het restaurant, wanneer u opzoek ben naar een heerlijke gastronomische verrassing. Berg en Dal wordt verder ook geroemd om zijn heerlijke Wildgerechten.

Leef bij ons even als een god in Limburg. Geniet van de ongedwongen gezelligheid en de meest heerlijke gerechten uit het prachtige Limburg en dat kan ook allemaal met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Hotel Berg en Dal
Dorpsstraat 19
6277 NC Slenaken
Telefoon: 
043-4573201
Nationale Diner Cadeaukaart Slenaken Hotel Berg en Dal

Meer restaurants in de buurt

't Stegelke

Slenaken
Steakhouse
Adres: 
Waterstraat 7
6277NH Slenaken
Telefoon: 
043-4571517
Nationale Diner Cadeaukaart Slenaken 't Stegelke
Adres: 
Dorpsstraat 19
6277 NC Slenaken
Telefoon: 
043-4573201
Nationale Diner Cadeaukaart Slenaken Restaurant Berg en Dal
Adres: 
Grensweg 11
6277NA Slenaken
Telefoon: 
0434573291
Nationale Diner Cadeaukaart Slenaken Hotel Klein Zwitserland