Hofman cafe

Utrecht (UT)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Eetcafé
Omschrijving: 

In hartje Utrecht, achter de grote kerk op het Janskerkhof, ligt ons gezellige Hofman Café. Wij nodigen u met uw dinerbon uit bij ons te komen genieten van een heerlijke lunch, diner of borrel. Ons restaurant heeft een gemoedelijke en gezellige sfeer en wanneer het weer dit toelaat is het ook op ons terras heerlijk toeven. Het gastvriendelijke personeel en onze verrassende keuken zullen u een avond brengen om niet snel te vergeten. Daar komt nog bij dat er ’s avonds vaak vernieuwende live muziek te horen is.

Onze gevarieerde menukaart wordt klaargemaakt door onze professionele koks. Zowel voor lunch als diner valt er voor de visliefhebber, vleesliefhebber en de vegetariër genoeg te kiezen. Op ons lunchmenu staan onder andere heerlijke broodjes, salades, plateau's en tosti’s. Al het brood dat wij gebruiken is die dag vers gebakken. Voor een verrukkelijk én voordelig diner moet u ook bij Hofman zijn; wij hebben een uitgebreide kaart en bieden leuke proeverijen met al onze specialiteiten. Tijdens comedy-avonden bieden wij een voordeelmenu aan; dit betekent een hoofdgerecht voor slechts 10 euro! Ook is er bij ons vanaf 8 personen een speciaal groepsmenu te bestellen.

Onze drankenkaart kan ook zeker niet onvermeld blijven. Wij bieden meer dan 60 verschillende bieren en een gebalanceerde wijnkaart. Wij adviseren ook onze high beer; dan krijgt u drie verschillende bieren van de tap met gevarieerde hapjes. Ook kunt u bij ons terecht voor een heerlijk bakje biologische koffie.

Naast onze muziekavonden op donderdag, vrijdag en zaterdag hebben wij ook een uitgebreid cultureel aanbod in de vorm van thema-avonden. Zo is er regelmatig een filosofisch café, jazz, comedy en literatuur en nog veel meer.

Contactgegevens:

Hofman cafe
Janskerkhof 17a
3512 BM Utrecht
Telefoon: 
030-2302470
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Hofman cafe

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Voorstraat 57
3512AK Utrecht
Telefoon: 
030-2102732
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Intisar Petit Restaurant
Adres: 
Oudegracht aan de werf 127A/129
3511 AL Utrecht
Telefoon: 
030-2331444
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Los Argentinos

Sushi Time Utrecht

Utrecht
A la carte and Afhalen
Adres: 
Lange Jansstraat 2
3512BB Utrecht
Telefoon: 
0302218385
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Sushi Time Utrecht