Het Weeshuis

Bolsward (FR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Het Weeshuis is een gemoedelijk hotel en restaurant is het Friese Bolsward. Het is een leuke slaapplek tijdens weekendje weg, maar u kunt er ook heerlijk dineren met uw Dinercheque. Zowel lokale gasten als toeristen komen er graag om huiselijk te tafelen in aangenaam gezelschap. Een mooi glas wijn maakt de ervaring compleet! Het diner wordt dagelijks geserveerd vanaf 18:30. Vergeet uw Dinercheque niet!

Het restaurant bestaat uit een sfeervol vertrek die ruimte biedt aan ongeveer 45 gasten. Als het zonnetje schijnt, is het aan te raden om plaats te nemen in de prachtige terrastuin. Bij Het Weeshuis zult u weer even helemaal tot rust komen. Ze hebben geen vaste menukaart, maar serveren voor €29,50 een dagelijks wisselend driegangenmenu aan. Dit kunt u ook met uw Dinercheque bestellen. Bij dit menu draait alles om verse producten, ambachtelijke lokale leveranciers en de smaken van het seizoen. Het Weeshuis is echt een plek om weer eens uitgebreid te dineren! Laat u verassen door een smaakvol diner en heerlijke wijnen. Bij de bestelling kunt u altijd aangeven waar u wel of niet van houdt of wat uw eventuele allergieën/dieetwensen zijn. Zo beleeft iedere gast de perfecte avond uit bij Het Weeshuis. Afrekenen doet u gewoon met uw Dinercheque.

De omgeving van Het Weeshuis is zeer geschikt voor een gezellig dagje uit. Verken het historische plaatje Bolsward of breng een bezoek aan de enige echte Friese brouwerij Us Heit. Natuurliefhebbers zijn in Friesland aan het goede adres voor een fijne wandeling of fietstocht. Kom daarna dineren bij Het Weeshuis en neem uw Dinercheque mee.

Contactgegevens:

Het Weeshuis
Kerkstraat 53
8701HR Bolsward
Telefoon: 
0515855666
Nationale Diner Cadeaukaart Bolsward Het Weeshuis

Meer restaurants in de buurt

Bergsma Easterein

Easterein
A la carte
Adres: 
Sibadawei 2
8734 HE Easterein
Telefoon: 
0515331290
Nationale Diner Cadeaukaart Easterein Bergsma Easterein

Nice Flavour

Witmarsum
Afhalen
Adres: 
Pingjumerstraat 21
8748BM Witmarsum
Telefoon: 
0517531874
Nationale Diner Cadeaukaart Witmarsum Nice Flavour
Adres: 
Galamagracht 2
8651 EB IJlst
Telefoon: 
0515-531315
Nationale Diner Cadeaukaart IJlst Restaurant Het Wapen van IJlst