Het Vermaeck

Rijen (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

U bent met uw Dinerbon van harte welkom bij Café, Eeterij en Spiegelzaal ’t Vermaeck. In het café kunt u gezellig borrel of van een aperitiefje genieten voor u aan tafel gaat en is de spiegelzaal is ruimte voor gezelschappen variërend van 20 tot 400 personen! In de eeterij kunt u in ongdwongen sfeer genieten van een uitgebreide menukaart voor lunch en diner. U vindt ons in het Brabantse dorpje Rijen bij de hoofdingang van Vliegbasis Gilze-Rijen.

In de keuken van ’t Vermaeck werken onze ervaren chef koks met enkel dagverse ingrediënten van de beste kwaliteit. Naast de lunch- en dinerkaart hebben wij een uitgebreide wildkaart en een maandelijks wisselend drie gangen menu. Ook wisselen wij onze kaart regelmatig en vullen wij de kaart aan met heerlijke seizoensgebonden gerechten. Ook onze kleine hapjes op de hapas & tapaskaart zijn zeer aan te raden. Voor een gezellige high tea bent u bij ons ook aan het juiste adres!

Uiteraard vergeten wij onze belangrijkste gasten niet! Voor de kinderen hebben wij een lekkere menukaart samengesteld met speciale kindergerechten. Ook zorgen wij voor een kleurplaat en op warme dagen kan uw kroost heerlijk spelen in de speeltuin. Deze grenst aan het terras zodat u op uw gemak een oogje in het zeil kunt houden.

Het terras is op warme dagen geopend om heerlijk lang te tafelen of enkel een lekker wijntje te drinken in het zonnetje. Wilt u echter liever in de schaduw zitten, dan bieden onze megaparasols een uitkomst. Sinds kort hebben wij een buiten keuken zodat u kunt genieten van gerechten van de grill en de barbecue!

Wij kijken er naar uit u bij ’t Vermaeck te mogen ontvangen. Zeker ook met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Het Vermaeck
Rijksweg 115
5121 RD Rijen
Telefoon: 
0161-240716
Nationale Diner Cadeaukaart Rijen Het Vermaeck

Meer restaurants in de buurt

De Bourgondiër Dongen (alleen voor diner)

Dongen
A la carte, Lunch, Vis and Vlees
Adres: 
Looiersplein 50-52
5104 GR Dongen
Telefoon: 
0162320128
Nationale Diner Cadeaukaart Dongen De Bourgondiër Dongen (alleen voor diner)

PannenkoekenParadijs Tilburg

Tilburg
A la carte, Afhalen and Pannenkoeken
Adres: 
Campenhoefdreef 13
5045 NZ Tilburg
Telefoon: 
0133034108
Nationale Diner Cadeaukaart Tilburg PannenkoekenParadijs Tilburg
Adres: 
Hoge Ham 124
5104 JK dongen
Telefoon: 
0162386777
Nationale Diner Cadeaukaart dongen Brasserie Kakelbont (Hotel de Villa)