Het Vermaeck

Rijen (NB)
Soort keuken: 
Eetcafé
Omschrijving: 

U bent met uw Dinerbon van harte welkom bij Café, Eeterij en Spiegelzaal ’t Vermaeck. In het café kunt u gezellig borrel of van een aperitiefje genieten voor u aan tafel gaat en is de spiegelzaal is ruimte voor gezelschappen variërend van 20 tot 400 personen! In de eeterij kunt u in ongdwongen sfeer genieten van een uitgebreide menukaart voor lunch en diner. U vindt ons in het Brabantse dorpje Rijen bij de hoofdingang van Vliegbasis Gilze-Rijen.

In de keuken van ’t Vermaeck werken onze ervaren chef koks met enkel dagverse ingrediënten van de beste kwaliteit. Naast de lunch- en dinerkaart hebben wij een uitgebreide wildkaart en een maandelijks wisselend drie gangen menu. Ook wisselen wij onze kaart regelmatig en vullen wij de kaart aan met heerlijke seizoensgebonden gerechten. Ook onze kleine hapjes op de hapas & tapaskaart zijn zeer aan te raden. Voor een gezellige high tea bent u bij ons ook aan het juiste adres!

Uiteraard vergeten wij onze belangrijkste gasten niet! Voor de kinderen hebben wij een lekkere menukaart samengesteld met speciale kindergerechten. Ook zorgen wij voor een kleurplaat en op warme dagen kan uw kroost heerlijk spelen in de speeltuin. Deze grenst aan het terras zodat u op uw gemak een oogje in het zeil kunt houden.

Het terras is op warme dagen geopend om heerlijk lang te tafelen of enkel een lekker wijntje te drinken in het zonnetje. Wilt u echter liever in de schaduw zitten, dan bieden onze megaparasols een uitkomst. Sinds kort hebben wij een buiten keuken zodat u kunt genieten van gerechten van de grill en de barbecue!

Wij kijken er naar uit u bij ’t Vermaeck te mogen ontvangen. Zeker ook met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Het Vermaeck
Rijksweg 115
5121 RD Rijen
Telefoon: 
0161-240716
Nationale Diner Cadeaukaart Rijen Het Vermaeck

Meer restaurants in de buurt

Winkk

Dongen
A la carte
Adres: 
Hoge Ham 124
5104 JK Dongen
Telefoon: 
0162-386777
Nationale Diner Cadeaukaart Dongen Winkk
Adres: 
Hoofdstraat 72
5121JG Rijen
Telefoon: 
0161222588
Nationale Diner Cadeaukaart Rijen Restaurant t Boerke

Restaurant The King of Italy

Tilburg
Italiaans and Pizza
Adres: 
Huibevendreef 22
5043EW Tilburg
Telefoon: 
0135902363
Nationale Diner Cadeaukaart Tilburg Restaurant The King of Italy