Het Rheins

Enter (OV)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque in Enter? Nu kunt u bij restaurant Het Rheins met uw dinercheque terecht voor zowel lunch, diner als een goede kop koffie met wat lekkers. En dat alles terwijl u uitkijkt over het mooie Twentse landschap. Het Rheins is een echt familierestaurant, waar jong en oud zich de gehele middag of avond goed kan vermaken. In de zomer of tijdens warme nazomerdagen kunt u lunchen of dineren op het overdekte terras midden tussen het groen. Wanneer het ’s avonds kouder wordt of in de koude herfst en wintermaanden zit u binnen heerlijk hoog en droog aan de haard en komt u tot rust in de warme sfeer die wordt gecreëerd door de eikenhouten balken en de natuurstenen muren.

Op de kaart staan gevarieerde gerechten die allen zijn bereid met streek- en biologische producten. Proef bijvoorbeeld de paling uit Ambt Delden, kaas uit Markelo of asperges uit het Twentse Bergelo! Om de twee maanden passen wij de menukaart aan en gebruiken dan dus ook andere producten. Hierdoor werken ze bij restaurant Het Rheins mee aan de duurzaamheid en mogen zichzelf een duurzaam bedrijf noemen.

Het restaurant heeft daarnaast een Greenkey goud status. Dat houdt in dat zijn door de restaurant gidsen als duurzaam worden beschouwd. U bent van harte welkom om met uw dinercheque een avond onvervalst Twents te komen genieten bij restaurant Het Rheins. Uw dinercheque is daarbij ook van harte welkom dus vergeet deze vooral niet mee te nemen bij uw bezoek!

Contactgegevens:

Het Rheins
Reintszijweg 1b
7468 SL Enter
Telefoon: 
0547-383531
Nationale Diner Cadeaukaart Enter Het Rheins

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Pizzeria Pronto

Enter
A la carte, Afhalen, Grill and Italiaans
Adres: 
Rijssenseweg 4
7468 AC Enter
Telefoon: 
0547385918
Nationale Diner Cadeaukaart Enter Restaurant Pizzeria Pronto
Adres: 
Wierdensestraat 50
7461BJ Rijssen
Telefoon: 
0548512439
Nationale Diner Cadeaukaart Rijssen Buenavista Steaks and Drinks

Restaurant La Vida

Enter
A la carte, Argentijns, Internationaal and Mexicaans
Adres: 
Dorpsstraat 71
7468CE Enter
Telefoon: 
0547388323
Nationale Diner Cadeaukaart Enter Restaurant La Vida