Het Pakhuis

Groningen (GR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Restaurant Het Pakhuis is gevestigd aan de Peperstraat in Groningen. U kunt hier nu met uw dinercheque komen genieten van heerlijke gerechten! In 1973 is Het Pakhuis begonnen als een kunstenaarscafé. Tegenwoordig is het restaurant van een café biljart naar een gastvrij en gezellig restaurant omgetoverd met nog steeds dezelfde losse en gezellige ambiance. Het restaurant bevat ook nog een drukbezochte bar waar ’s nachts een DJ draait tot diep in de nacht. Met uw dinercheque kunt u bij Het Pakhuis dus goed terecht!

Al decennia lang streeft Het Pakhuis naar de beste receptuur en een optimale invulling van een gevarieerde kaart. De koks maken dus verschillende soorten heerlijke gerechten. Elke herfst en lente wordt er van menukaart gewisseld om zo de variatie per seizoen mee te laten veranderen. Een paar voorbeelden van verrukkelijke gerecht van Het Pakhuis zijn: carpaccio van rund, soep van pompoen, stoof van weide rund, spare ribs á la Pakhuis, kabeljauwfilet, roomijs van Groninger Bax bier en mokka crème brûlée. Wekelijks heeft Het Pakhuis een wisselend 3-gangen menu en dagelijks een wisselende daghap. Bij de daghappen heeft u de keuze uit vegetarisch, vis of vlees. Verder is er voor de studenten van zondag tot en met donderdag een studentenhap en voor de allerkleinste is er een speciaal kindermenu samengesteld.

Bent u al aan het watertanden van de heerlijke gerechten van de koks? Pak dan nu uw dinercheque en haast u naar Het Pakhuis!

Contactgegevens:

Het Pakhuis
Peperstraat 8-2
9711 PD Groningen
Telefoon: 
050-3110219
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Het Pakhuis

Meer restaurants in de buurt

Moro

Groningen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Gedempte Kattendiep 21
9711PL Groningen
Telefoon: 
0503603666
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Moro

Cervantes

Groningen
A la carte, Afhalen, Tapas, Vis and Vlees
Adres: 
Gedempte Kattendiep 23
9711PL Groningen
Telefoon: 
050-3111875
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Cervantes

5 Smaken

Groningen
Afhalen and Japans
Adres: 
Poelestraat 39-41
9711 PK Groningen
Telefoon: 
050-3189696
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen 5 Smaken