Het Oude Stadhuis

Montfoort (UT)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Hoe zou u het vinden om met uw dinercheque te gaan lunchen, borrelen of dineren in een restaurant dat is gevestigd in één van de meest bijzondere historische panden van het stadje Montfoort? Lijkt dat u wel wat? Dan hebben wij goed nieuws voor u. U bent namelijk met uw dinercheque van harte uitgenodigd bij Het Oude Stadhuis, een restaurant en stadscafé in het hart van Montfoort. Onderdeel van het pand is de stadspoort aan de Hollandse IJssel en dit maakt Het Oude Stadhuis werkelijk een unieke locatie voor een culinaire avond uit met uw dinercheque. Binnen is het knus en warm, terwijl u met mooi weer buiten aan het mooie plein van de Hoogstraat heerlijk in de zon kunt zitten met een biertje of een salade.

Op de menukaart voor zowel de lunch als het diner staan verassende gerechten die zijn bereid van verse en pure ingrediënten en bovendien zo veel als mogelijk afkomstig zijn uit de streek. Alle sauzen en gerechten worden in de keuken zelf bereid, waardoor de bediening en de koks u alles kunnen vertellen over de ingrediënten en er daarbij makkelijk rekening gehouden kan worden met eventuele dieetwensen of allergieën. U kunt zelf de keuze maken of u losse gerechten wilt bestellen van de kaart, of dat u zich wilt laten verassen met een wisselend drie gangen menu van de chef.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit historische en sfeervolle restaurant en stadscafé op een unieke locatie in Montfoort? Reserveer dan snel een tafel of loop eens binnen met uw dinercheque bij Het Oude Stadhuis.

Contactgegevens:

Het Oude Stadhuis
Hoogstraat 36
3417HD Montfoort
Telefoon: 
0348-474004
Nationale Diner Cadeaukaart Montfoort Het Oude Stadhuis

Meer restaurants in de buurt

Heeren van Montfoort

Montfoort
A la carte and Afhalen
Adres: 
Hoogstraat 41
3417HB Montfoort
Telefoon: 
0348-471229
Nationale Diner Cadeaukaart Montfoort Heeren van Montfoort

Kasteel Montfoort

Montfoort
A la carte, Afhalen, Kasteel and Lokaal
Adres: 
Kasteelplein 1
3417JG Montfoort
Telefoon: 
0348-472727
Nationale Diner Cadeaukaart Montfoort Kasteel Montfoort

Restaurant de Burgemeester

Linschoten
A la carte, Frans, Internationaal, Lekker Top-100 and Lekker Top-500
Adres: 
Raadhuisstraat 17
3461 CW Linschoten
Telefoon: 
0348-414040
Nationale Diner Cadeaukaart Linschoten Restaurant de Burgemeester