Het oude Politiebureau

Ede (GE)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Restaurant ‘Het Oude Politiebureau’ is smaakvol, stijlvol en eigentijds. Of het nu gaat om een lunch, diner, vergadering, workshop of feest; passie voor koken en gastvrijheid zit ons in het bloed. Het Oude Politiebureau is gevestigd in Ede, zeer centraal in Nederland. Met uw Dinercheque bent u van harte uitgenodigd!

Niet veel mensen weten het maar Het Oude Politiebureau heeft een royaal terras. De statige muren van Het Oude Politiebureau verbergen een prachtige binnentuin. Hier kunt u lekker beschut zitten onder de oude kastanjeboom of in de volle zon genieten aan één van de tafeltjes op het fraaie zijterras. Hier houden wij de wijn koud met feestelijke koelers en bij schemering wordt er een kaarsje aangestoken. Mocht het toch te fris zijn, dan liggen er warme plaids voor u klaar.

De keuken van Het Oude politiebureau is de Franse cuisine, maar met vele invloeden uit andere delen van de wereld. Wij streven altijd naar de beste kwaliteit en werken uitsluitend met verse producten die zorgvuldig zijn geselecteerd. Daarnaast werken wij met leveranciers uit de omgeving of van de boerderij. Al ons vlees heeft het ‘beter leven’ keurmerk en onze is wordt duurzaam gevangen. Het malse rundvlees importeren wij uit Ierland. Omdat wij met de seizoenen mee koken, verandert onze dinerkaart regelmatig. Het jonge keukenteam houdt graag rekening met uw eventuele dieetwensen of allergieën.

Van maandag tot en met vrijdag bent u vanaf 11.30 welkom voor lunch en aansluitend voor diner. OP zaterdag gaan wij om 16.00 open en zondag kunt u in onze bistro terecht. Tot snel met uw Dinercheque!

 

Contactgegevens:

Het oude Politiebureau
Breelaan 2a
6711 MR Ede
Telefoon: 
0318-658700
Nationale Diner Cadeaukaart Ede Het oude Politiebureau

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Klinkenbergerweg 41
6711MJ Ede
Telefoon: 
0318-653133
Nationale Diner Cadeaukaart Ede Restaurant Pomphuis
Adres: 
Museumplein 3
6711NA Ede
Telefoon: 
0318595856
Nationale Diner Cadeaukaart Ede Red's Tapas Grill & Bar
Adres: 
Grotestraat 46
6711AM Ede
Telefoon: 
0318618111
Nationale Diner Cadeaukaart Ede Emjoy De Gulle Gaper