Het Nieuwe Jagertje

Mijnsheerenland (ZH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

U bent met uw Dinercheque meer dan welkom in restaurant én cafetaria Het Nieuwe Jagertje. U heeft twee mogelijkheden als u voor ons pand staat. Als u via de rechterkant binnenkomt, dan belandt u in het warme en klassiek decor van ons restaurant. Komt u echter via de linkerkant binnen dan komt u terecht tussen de warme strakke tinten van onze cafetaria. Hoewel de twee compleet anders zijn, kunt u overal enkel de allerbeste kwaliteit verwachten. Alles is ingericht volgens de allerlaatste normen van de Horeca richtlijnen. Onze vriendelijke bediening zorgt voor de rest!

Het smaakvolle restaurant biedt zitplaatsen voor 100 gasten. Daar kunnen wij met mooie weeromstandigheden nog 80 plaatsen op het terras bijtellen. Op het terras bent u welkom om tot in de late uurtjes te genieten van lekker eten in het mooie weer. Wat denkt u bijvoorbeeld van een uitgebreide BBQ met de hele familie of van een gezellige borrel met fingerfood taste! In de cafetaria verkopen wij vers belegde broodjes, snacks en friet, maar ook menu’s en diverse dagschotels.

De eigenaar van Het Nieuwe Jagertje is Danny en samen met zijn moeder Wil zorgen zij dat u altijd de allerlekkerste gerechten op tafel krijgt; horeca zit hen immers in het bloed.

En wat is er leuker dan een feestje? Het Nieuwe Jagertje verzorgt graag een fantastisch buffet, BBQ of gezellige borrel voor bij al uw feesten en partijen. Wat u ook wenst, bij het Nieuwe Jagertje zorgen zij ervoor dat het voor elkaar komt! Wees welkom in ons warme restaurant of onze moderne cafetaria! Ook met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Het Nieuwe Jagertje
Stougjesdijk 197
3271KC Mijnsheerenland
Telefoon: 
0186622728
Nationale Diner Cadeaukaart Mijnsheerenland Het Nieuwe Jagertje

Meer restaurants in de buurt

Looxs Bar & Kitchen

Oud Beijerland
A la carte and Afhalen
Adres: 
Havendam 16
3262 AE Oud Beijerland
Telefoon: 
0186617770
Nationale Diner Cadeaukaart Oud Beijerland Looxs Bar & Kitchen

T Kookhuys

Oud Beijerland
A la carte and Afhalen
Adres: 
Havendam 11
3262 AE Oud Beijerland
Telefoon: 
0186622227
Nationale Diner Cadeaukaart Oud Beijerland T Kookhuys

Heeren van Beijerland

Oud-Beijerland
A la carte and Afhalen
Adres: 
Marktplein 2
3261BZ Oud-Beijerland
Telefoon: 
0186640740
Nationale Diner Cadeaukaart Oud-Beijerland Heeren van Beijerland