Het Muldershuis

Eibergen (GE)
Omschrijving: 

Het Muldershuis is een bijzondere eetgelegenheid in Eibergen, gevestigd in een oude boerderij uit 1753. U vindt dit restaurant naast de prachtige Mallumse Molen die nog steeds iedere zaterdag actief is. Los van de unieke locatie kunt u hier ook nog eens heerlijk eten en drinken. Ze accepteren er ook uw Dinercheque! Neem plaats in het knusse restaurantgedeelte met open haard óf schuif aan in de ruime terrastuin. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht op de Mallumse Es. Kom weer helemaal tot rust in een natuurlijke omgeving tijdens een diner met uw Dinercheque.

De menukaart van Het Muldershuis wordt regelmatig aangepast aan de allerbeste producten die de seizoenen en de lokale leveranciers te bieden hebben. Zo zult u in de wintermaanden onder andere heerlijke wildgerechten en stampotten kunnen bestellen in ruil voor uw Dinercheque. Begin uw diner met een mooi glas wijn, vers gebakken oerbrood en één van de bijzondere voorgerechten. Ga bijvoorbeeld voor de carpaccio van hert of de paté van wilde eend. Ook bij de hoofdgerechten zijn veel seizoensproducten terug te vinden. Zo serveren ze onder andere reebiefstuk met aardappelpuree, rode kool, een stoofpeertje en wildjus. Of heeft u meer zin in stamppot met een flinke moot zalmfilet, gerookte zalm, paprika, prei en Hollandaisesaus?

Kom zelf eens langs om te ervaren hoe heerlijk seizoensgerechten kunnen smaken. Neem dan ook uw Dinercheque mee! Zo’n warme maaltijd zal vooral goed smaken na een lange wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van de Achterhoek. Kijk gerust even op de website van Het Muldershuis om inspiratie op te doen voor routes.

Contactgegevens:

Het Muldershuis
Mallumse Molerweg 114
7152 AV Eibergen
Telefoon: 
0545-472334
Nationale Diner Cadeaukaart Eibergen Het Muldershuis

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Blankenburg 4a
7481 DX Haaksbergen
Telefoon: 
0535728794
Nationale Diner Cadeaukaart Haaksbergen Bistro de Postkoets
Adres: 
Lutterweg 1
7152CC Eibergen
Telefoon: 
0545471692
Nationale Diner Cadeaukaart Eibergen Landhotel De Greune Weide
Adres: 
Lutterweg 1
7152CC Eibergen
Telefoon: 
0545471692
Nationale Diner Cadeaukaart Eibergen Restaurant De Greune Weide