Het Heden

Den Haag (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Europees and Lunch
Omschrijving: 

Restaurant Het Heden is te vinden in een monumentaal pand aan het Noordeinde, de mooiste winkelstraat van Den Haag. U kunt hier ook met uw Dinercheque terecht. Ondanks de gekozen naam, ademt het restaurant een gemoedelijke sfeer van een ver verleden. Schuif aan in de 19e-eeuwse Herenkamer voor een ouderwets gezellige middag of avond. Het is ook leuk om op het terras in de achtertuin te gaan zitten, waarbij u uitzicht heeft op de paleistuinen en de koninklijke stallen. Geniet van een hapje en drankje in een oase van rust en gezelligheid. Neem ook uw Dinercheque mee!

Het Heden is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 11:00. In de middag kunt u op het terras genieten van een uitgebreide high tea of heerlijke lunch. Bestel één van de heerlijke sandwiches van de lunchkaart, zoals die met kip en pancetta of die met brie met truffelhoning uit de oven. Het Heden staat ook bekend om hun voortreffelijke hamburgers! In de avond kunt u de Dinercheque inwisselen voor een heerlijk diner. Wat dacht u van gebakken eendenborstfilet, zalmfilet met portsaus of een sappige black angus steak? De vegetariërs kunnen een heerlijke huisgemaakte truffelgnocchi met bospaddenstoelen, walnoten en Parmezaanse kaas bestellen. Bestel ook één van de verleidelijke desserts zoals de chocolade lava taart of de macademia parfait met hazelnootsaus.

Laat u zich graag verassen? Ruil dan uw Dinercheque in voor een verassingsmenu van drie, vier of vijf gangen. Dan hoeft u nergens meer aan te denken en alleen maar achterover te leunen en te genieten! Reserveer nu bij restaurant Het Heden!

Contactgegevens:

Het Heden
Noordeinde 148
2514 GP Den Haag
Telefoon: 
070-3464664
Nationale Diner Cadeaukaart  Het Heden

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Noordeinde 93
2514 GD Den Haag
Telefoon: 
070-3658874
Nationale Diner Cadeaukaart  Indiaas Restaurant Maharani

Sinjoor Tapasbar

Den Haag
Mediterraans
Adres: 
Noordeinde 139a
2514 GG Den Haag
Telefoon: 
070-3600107
Nationale Diner Cadeaukaart  Sinjoor Tapasbar
Adres: 
Maziestraat 8
2514GT Den Haag
Telefoon: 
0702154302
Nationale Diner Cadeaukaart  Triana Tapasbar