Het Gemeentehuis

Bedum (GR)
Soort keuken: 
BBQ
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque in het plaatsje Bedum? Kom dat eens langs bij hotel – restaurant ’t Gemeentehuis, dat is gelegen aan de Grotestraat 2. Het restaurant is gevestigd in een prachtig historisch hoekpand en beschikt over een ruim en gezellig terras. In ’t Gemeentehuis worden zowel hotelgasten als andere bezoekers van harte welkom geheten om plaats te nemen in het restaurant voor een heerlijk diner, of aan de bar voor een lekker biertje of ander koud drankje.

Het dorpje Bedum ligt op 10 kilometer afstand, ten midden van het weidse Groningse landschap. Het is daardoor de ideale uitvalsbasis voor een dag fietsen of wandelen op een van de vele mooie fiets- en wandelpaden in de omgeving. Ook wanneer u een bezoek brengt aan de levendige stad Groningen, maar liever dineert in een rustigere, landelijke omgeving, is hotel – restaurant ’t Gemeentehuis een goede optie. Ook in Bedum zelf is er genoeg te zien, zo zijn er vele historische kerken die een bezoek waard zijn, zoals de Maranathakerk en de Onze Lieve Vrouwe Hemelvaart. Bedum is tevens de geboorteplaats van de bekende voetballer Arjen Robben.

Het team van hotel – restaurant ’t Gemeentehuis hoopt u snel te mogen ontvangen in het gezellige restaurant, aan de bar of op het zonnige terras om u volledig in de watten te leggen en te laten genieten van uw verblijf! Uw dinercheque is net zo welkom als u zelf, vergeet deze dan ook vooral niet mee te nemen bij uw bezoek!

Contactgegevens:

Het Gemeentehuis
Grotestraat 2
9781HG Bedum
Telefoon: 
0503012213
Nationale Diner Cadeaukaart Bedum Het Gemeentehuis

Meer restaurants in de buurt

Bistro Refter

Winsum
A la carte, Afhalen, Frans, Italiaans and Mediterraans
Adres: 
Regnerus Praediniusstraat 3
9951 CA Winsum
Telefoon: 
0595202023
Nationale Diner Cadeaukaart Winsum Bistro Refter

Restaurant de Caenerij

Bedum
A la carte and Afhalen
Adres: 
Boterdiep ZZ 38
9781GP Bedum
Telefoon: 
0503013758
Nationale Diner Cadeaukaart Bedum Restaurant de Caenerij
Adres: 
Boterdiep ZZ 38
9781GP Bedum
Telefoon: 
0503013758
Nationale Diner Cadeaukaart Bedum Grand Cafe Koning