Hertog Jan op t Water

Uithoorn (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Wanneer u met uw dinercheque zou willen dineren op een bijzondere en romantische locatie, dan is het wellicht een leuk idee voor u om een tafel te reserveren bij restaurant Hertog Jan op t Water. Dit is een uniek restaurant in Uithoorn, omdat het zich direct aan de Amstel bevindt. Omdat het restaurant ook nog eens hoog ligt heeft u een prachtig uitzicht over de rivier. Als dan ’s avonds ook nog eens de zon onder gaat en een mooi rood avondlicht over het water werpt is het plaatje compleet. Het gedeelte waar u kunt dineren bij uw bezoek met uw dinercheque heet ‘de huiskamer’ en heeft een knusse en romantische sfeer. Vraag om een tafeltje aan de kant van het water voor de complete beleving! Is het mooi weer buiten, dan heeft u extra veel geluk want dan kunt u met uw dinercheque plaatsnemen op het terras aan het water in de zon.

Op het menu van restaurant Hertog Jan op t Water staan verassende gerechten die worden bereid met verse ingrediënten. U kunt met de gerechten van het menu zelf een twee of drie gangen diner samenstellen, maar u kunt er ook voor kiezen om u te laten verassen door de chef met een vier gangen verassingsdiner. Extra leuk wanneer u bijvoorbeeld wat te vieren heeft. Over vieren gesproken, wanneer u een evenement of een feestje wilt organiseren bij hertog Jan op t Water dan is dit ook mogelijk. Neem vooral contact op voor alle mogelijkheden!

Kom zelf het uitzicht bewonderen en genieten van alle culinaire hoogstandjes van de chef en neem snel uw dinercheque mee naar restaurant Hertog Jan op t Water in Uithoorn!

Contactgegevens:

Hertog Jan op t Water
Wilhelminakade 62
1421 AB Uithoorn
Telefoon: 
0297-561233
Nationale Diner Cadeaukaart Uithoorn Hertog Jan op t Water

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Geniet aan de Amstel (Geen E-Vouchers)

Uithoorn
Eetcafé, Lunch, Vegetarisch, Vis and Vlees
Adres: 
Marktplein 2A
1421AC Uithoorn
Telefoon: 
0297763488
Nationale Diner Cadeaukaart Uithoorn Restaurant Geniet aan de Amstel (Geen E-Vouchers)

La Madonna Uithoorn

Uithoorn
A la carte, Afhalen and Italiaans
Adres: 
Wilhelminakade 23
1421AB Uithoorn
Telefoon: 
0297-267922
Nationale Diner Cadeaukaart Uithoorn La Madonna Uithoorn