Heren Spyker

Hilversum (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque kunt u in Hilversum op ontspannen en historische wijze genieten van restaurant Heren Spyker. De historie achter de naam van het restaurant gaat terug tot ver in de vorige eeuw. De naam verwijst namelijk naar de beroemde familie Spijker. Deze familie is vooral bekend geworden door het vervaardigen van rijtuigen en automobielen en later ook vliegtuigen. De naam van de familie werd gewijzigd in het meer internationaal klinkende Spyker, een naam die u waarschijnlijk al een stuk bekender voorkomt. Het restaurant is tegenwoordig gevestigd in wat oorspronkelijk het woonhuis en de smederij van de familie Spijker was. In dit restaurant proberen wij al sinds de opening in 2013 elke dag weer innovatie en traditie op een bijzondere manier te verweven, zowel in de keuken als in onze gastvrijheid. De Frans-internationale keuken wordt bevolkt door een jong, maar ervaren team, dat bij elk bezoek zijn best zal doen om u culinair te verrassen met pure en (h)eerlijke gerechten.

Met uw Dinercheque kunt u bij ons met eigen ogen zien wat wij verstaan onder eerlijk, puur en gepassioneerd keuken. Wij hebben namelijk een fraaie open keuken, waarin u live kunt meekijken hoe alles klaargemaakt wordt. Heren Spyker is vijf dagen per week open, tijdens welke u welkom bent voor lunch en diner. Onze kaart staat boordevol Frans-getinte gerechten. Deze kunnen uiteraard uitstekend begeleid worden door de mooie wijnen op onze uitgebreide wijnkaart.

Kom gezellig een keer langs met uw Dinercheque en laat u op historische én Franse wijze in de watten leggen bij Heren Spyker. Hopelijk tot snel!

Contactgegevens:

Heren Spyker
Kerkbrink 17
1211 BW Hilversum
Telefoon: 
035-6212211
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Heren Spyker

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Langestraat 130
1211HC Hilversum
Telefoon: 
035-6237204
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Argentina

Lorenza

Hilversum
A la carte, Afhalen and Italiaans
Adres: 
Langestraat 134
1211HC Hilversum
Telefoon: 
0356236217
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Lorenza

San Leo

Hilversum
Afhalen
Adres: 
Emmastraat 13
1211NE Hilversum
Telefoon: 
0356210206
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum San Leo