Herberg Het Volle Leven

Appelscha (FR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

In de buurt van Appelscha bevindt zich prachtige natuurpark het Drents-Friese Wold. Hier vindt u ook Herberg Het Volle Leven. Dit is een kleinschalige en gezellige herberg waar u heerlijk tot rust kan komen tijdens een weekendje weg. Hier kunt u dan ook met uw dinerbon genieten van een lekkere maaltijd. Dit is uiteraard ook mogelijk zonder overnachting. De herberg in geopend in de maanden maart t/m januari, op donderdag t/m zondag.

De keuken is vanaf 18:00 geopend. Laat u met behulp van de dinercheque verassen door een vegetarisch driegangenmenu. Dit menu wordt elke dag met veel liefde samengesteld door eigenaresse Yt van der Ploeg en haar team. De gerechten bestaan voornamelijk uit heerlijke biologische groenten. Veel groenten worden ’s ochtends geplukt uit eigen tuin, waarna het die avond nog op uw bord belandt. Het driegangenmenu is dus vers en seizoensgebonden. Dit zorgt voor een intense ervaring voor zowel fulltime, parttime als gelegenheidsvegetariërs. Een lekker biologische glas wijn maakt de avond compleet!

Herberg Het Volle Leven heeft haar naam te danken aan het gedicht ‘Het Volle Leven’ van Judith Herzberg. Dit gedicht gaat over de kansen en mogelijkheden die het leven te bieden heeft. Levensgenieters kunnen dan ook goed bij Herberg Het Volle Leven terecht. Gastvrijheid staat hier centraal, waardoor u zich helemaal thuis zult voelen. Verblijf in één van de knusse tweepersoonsverblijven en kom tot volledige ontspanning. Geniet van de prachtige omgeving. U kunt in het aangrenzende natuurpark wandelen, fietsen, paardrijden en zelfs zwemmen in bosmeertjes. Bovenal, geniet van een heerlijke vegetarische maaltijd met uw dinercheque!

Contactgegevens:

Herberg Het Volle Leven
Oude Willem 5
8426 SM Appelscha
Telefoon: 
0516430091
Nationale Diner Cadeaukaart Appelscha Herberg Het Volle Leven

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Brink 30
7991CH Dwingeloo
Telefoon: 
0521591319
Nationale Diner Cadeaukaart Dwingeloo Grand Cafe de Brink
Adres: 
Rondgang 10
9408MH Assen
Telefoon: 
0592461068
Nationale Diner Cadeaukaart Assen Happy Garden Kloosterveen

Adelhof

Vledder
A la carte
Adres: 
Vledderweg 19
8381 AB Vledder
Telefoon: 
0521381440
Nationale Diner Cadeaukaart Vledder Adelhof