Helden van Hilversum

Hilversum (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Wist u dat u sinds kort ook met uw dinercheque kunt betalen voor een heerlijke avond pannenkoeken eten? Of u nu een laagdrempelige avond vol plezier wilt beleven met vrienden, iets leuks wilt gaan doen met collega’s of met het hele gezin de hort op wilt, het kan allemaal bij Pannenkoekenhuis Helden van Hilversum. Bij helden van Hilversum zit u heel gezellig op een van de felgekleurde stoelen en kunt u genieten van een avond vol interactie en bovenal lekkere pannenkoeken. Het is een zeer geschikte plek om met kinderen naartoe te gaan, omdat er vele mogelijkheden zijn voor vermaak en de kinderen in de keuken mee mogen kijken hoe hun pannenkoeken worden bereid.

De pannenkoeken bij Helden van Hilversum smaken net iets anders dan normaal, ze zijn namelijk extra lekker doordat er meel wordt gebruikt dat nog met traditionele molenstenen wordt gemalen. Uiteraard hebben zowel volwassenen als kinderen de keuze uit vele verschillende soorten toppings en ingrediënten. Houdt u niet zo van pannenkoeken? Dat is geen ramp, er staan namelijk ook nog andere dingen op het menu! Wanneer de kinderen zijn uitgegeten kunnen zij zich prima vermaken in de speelhoek, en de kleurplaten die worden uitgedeeld schijnen zelfs bij de volwassenen nog in trek te zijn!

Kies dus voor een avond vol vermaak, lekkere pannenkoeken van goede kwaliteit en bovenal veel gezelligheid voor Helden van Hilversum. Vergeet bij uw bezoek niet om ook uw dinercheque mee te brengen want daar kunt u uiteraard de rekening mee betalen aan het eind van een hopelijk zeer geslaagde avond.

Contactgegevens:

Helden van Hilversum
Langestraat 59
1211GW Hilversum
Telefoon: 
0357370614
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Helden van Hilversum

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Langestraat 130
1211HC Hilversum
Telefoon: 
035-6237204
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Argentina

Lorenza

Hilversum
A la carte, Afhalen and Italiaans
Adres: 
Langestraat 134
1211HC Hilversum
Telefoon: 
0356236217
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Lorenza
Adres: 
Laanstraat 37
1211HG Hilversum
Telefoon: 
0356245402
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Eetcafe Gulle Graef Hilversum