Hegen

Wezup (DR)
Soort keuken: 
A la carte and Lokaal
Omschrijving: 

Hotel Hegen is sinds 1834 een begrip in Wezup, een pittoresk dorpje tussen Emmen en Westerbork in de gemeente Coevorden. Zowel hotelgasten als buurtbewoners komen hier graag voor een kop koffie met lekkers, heerlijke lunch of uitgebreid diner. U bent er van harte welkom om uw Dinercheque te komen besteden! U hoeft daarvoor niet in het hotel te verblijven, maar het kan natuurlijk wel. De omgeving van Hotel Hegen is namelijk zeer geschikt voor vele mogelijke dagtrips.

Combineer een gezellig dagje uit met een diner met uw Dinercheque. Hotel Hegen staat zeven dagen per week voor u klaar om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Ga lekker zitten bij de open haard of op het zonnige terras en geniet van de gemoedelijke Drentse sfeer. Voor slechts €19,50 kunt u al een driegangendiner bestellen bestaande uit een soepje, hoofdgerecht en nagerecht naar keuze. Het is uiteraard ook mogelijk om a la carte te bestellen met uw Dinercheque. Bestel eerst één van de lekkere voorgerechten, zoals carpaccio of gerookte forel. Onder de hoofdgerechten vindt u echte klassiekers zoals schnitzel, varkenshaasmedaillons en tournedos van Drents Weidevlees. De vegetariër kan genieten van een quiche met geitenkaas. Uiteraard worden alle hoofdgerechten geserveerd met bijpassende groente- en aardappelgarnituren.

Bij Hotel Hegen proeft u de oorspronkelijke smaak van de ingrediënten en de liefde voor de producten. Leun achterover en geniet! Het is ook mogelijk om langs te komen voor een lichte of uitgebreide lunch. Zo hebben ze diverse soepen, salades, broodjes en warme gerechten. Hoe dan ook, uw Dinercheque is bij Hegen goed besteed!

Contactgegevens:

Hegen
Wezuperstraat 15
7852 TG Wezup
Telefoon: 
0591-371224
Nationale Diner Cadeaukaart Wezup Hegen

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Hoofdstraat 9
7873 BB Odoorn
Telefoon: 
0591519000
Nationale Diner Cadeaukaart Odoorn De Oringer Marke
Adres: 
Weerdingerstraat 12
7815 SB Emmen
Telefoon: 
0591613976
Nationale Diner Cadeaukaart Emmen Grieks Restaurant Athina
Adres: 
Oud Aalden 11
7854RW Aalden
Telefoon: 
0591371268
Nationale Diner Cadeaukaart Aalden Pannenkoekenboerderij 't Hoes van Hol-An