Heeren van Montfoort

Montfoort (UT)
Omschrijving: 

In het centrum van het stadje Montfoort is restaurant De Heren Van Montfoort te vinden. Dit moderne en smaakvol ingerichte restaurant zit in de Hoogstraat en is geopend van dinsdag tot en met zondag. De keuken is voornamelijk Frans, maar is geïnspireerd door vele andere keukens van over de hele wereld. Kom dus snel langs met uw Dinercheque voor een Bourgondische avond!

De menukaart van het restaurant De Heeren Van Montfoort bestaat uit een aantal culinaire gerechten, waarbij het stuk vlees of vis centraal staat. Ook is er altijd een vegetarisch gerecht te vinden. Voorbeelden van gerechten op de menukaart zijn zeewolffilet, lamskroon, bavette en risotto. Dat is nog eens wat anders dan een hamburger of pizza! Met uw Dinercheque kunt u heerlijk dineren in het luxe segment, voor een schappelijke prijs. Heeft u iets te vieren? Ga dan voor het Menu Van De Chef. Dan krijgt u een drie-, vier- of vijfgangenmenu dat wekelijks wordt samengesteld door de chef en zijn team. Ingrediënten van het seizoen staan hierbij centraal. Een lekker glas wijn maakt de avond compleet. Daarom biedt het restaurant ook speciale wijnarrangementen aan. Dat is nog eens waar voor uw Dinercheque.

Restaurant De Heren Van Montfoort staan bekend om hun goede service. Het vriendelijke personeel zet zich altijd in om het de gasten aan niets te laten ontbreken. Er is altijd een passende oplossing voor ieders budget of allergie. Klant is koning! Ook als u een klant bent met een Dinercheque.  Kom dus snel langs en neem plaats in de prachtige binnentuin.

Contactgegevens:

Heeren van Montfoort
Hoogstraat 41
3417HB Montfoort
Telefoon: 
0348-471229
Nationale Diner Cadeaukaart Montfoort Heeren van Montfoort

Meer restaurants in de buurt

Midgetgolf De Roozeboom

IJsselstein
Afhalen and Pannenkoeken
Adres: 
Noord IJsseldijk 89
3402 PG IJsselstein
Telefoon: 
030-6880195
Nationale Diner Cadeaukaart IJsselstein Midgetgolf De Roozeboom
Adres: 
Kerkplein 7
3441BG Woerden
Telefoon: 
0348508912
Nationale Diner Cadeaukaart Woerden Grand Caf‚e Plein 7
Adres: 
La Fontaineplein 31
3446 BX Woerden
Telefoon: 
0348408077
Nationale Diner Cadeaukaart Woerden Fabels Eten en Drinken