Heeren van Montfoort

Montfoort (UT)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

In het centrum van het stadje Montfoort is restaurant De Heren Van Montfoort te vinden. Dit moderne en smaakvol ingerichte restaurant zit in de Hoogstraat en is geopend van dinsdag tot en met zondag. De keuken is voornamelijk Frans, maar is geïnspireerd door vele andere keukens van over de hele wereld. Kom dus snel langs met uw Dinercheque voor een Bourgondische avond!

De menukaart van het restaurant De Heeren Van Montfoort bestaat uit een aantal culinaire gerechten, waarbij het stuk vlees of vis centraal staat. Ook is er altijd een vegetarisch gerecht te vinden. Voorbeelden van gerechten op de menukaart zijn zeewolffilet, lamskroon, bavette en risotto. Dat is nog eens wat anders dan een hamburger of pizza! Met uw Dinercheque kunt u heerlijk dineren in het luxe segment, voor een schappelijke prijs. Heeft u iets te vieren? Ga dan voor het Menu Van De Chef. Dan krijgt u een drie-, vier- of vijfgangenmenu dat wekelijks wordt samengesteld door de chef en zijn team. Ingrediënten van het seizoen staan hierbij centraal. Een lekker glas wijn maakt de avond compleet. Daarom biedt het restaurant ook speciale wijnarrangementen aan. Dat is nog eens waar voor uw Dinercheque.

Restaurant De Heren Van Montfoort staan bekend om hun goede service. Het vriendelijke personeel zet zich altijd in om het de gasten aan niets te laten ontbreken. Er is altijd een passende oplossing voor ieders budget of allergie. Klant is koning! Ook als u een klant bent met een Dinercheque.  Kom dus snel langs en neem plaats in de prachtige binnentuin.

Contactgegevens:

Heeren van Montfoort
Hoogstraat 41
3417HB Montfoort
Telefoon: 
0348-471229
Nationale Diner Cadeaukaart Montfoort Heeren van Montfoort

Meer restaurants in de buurt

Kasteel Montfoort

Montfoort
A la carte, Afhalen, Kasteel and Lokaal
Adres: 
Kasteelplein 1
3417JG Montfoort
Telefoon: 
0348-472727
Nationale Diner Cadeaukaart Montfoort Kasteel Montfoort

Het Oude Stadhuis

Montfoort
A la carte
Adres: 
Hoogstraat 36
3417HD Montfoort
Telefoon: 
0348-474004
Nationale Diner Cadeaukaart Montfoort Het Oude Stadhuis

Restaurant de Burgemeester

Linschoten
A la carte, Frans, Internationaal, Lekker Top-100 and Lekker Top-500
Adres: 
Raadhuisstraat 17
3461 CW Linschoten
Telefoon: 
0348-414040
Nationale Diner Cadeaukaart Linschoten Restaurant de Burgemeester