Heeren van Beijerland

Oud-Beijerland (ZH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque in het zonnige Oud-Beijerland? Dan hebben wij goed nieuws voor u! U bent sinds kort namelijk welkom om met uw dinercheque te komen genieten van de lekkerste lunches, een gezellige borrel of een uitgebreid diner. U kunt van al dit lekkers komen proeven binnen in de sfeervol ingerichte restauratie ruimte, of op het grote terras, dat aan een gezellig plein ligt en daarmee tevens het middelpunt is van het winkelcentrum van Oud-Beijerland. Het restaurant kent een rijke geschiedenis die verband houdt met de naam dan het etablissement. Vraag de bediening vooral naar het verhaal van de drie Heeren van Beijerland, zij vertellen u graag in geuren en kleuren het verhaal van het ontstaan van het restaurant

Op de dinerkaart van het restaurant staan verschillende lekkere vlees- en vis specialiteiten, zoals een “Heeren” burger op een sesambroodje met gebakken ei, ui, champignons, bacon, sla, augurk, cheddarkaas en BBQ-saus. Proef ook de ‘Saté volgende de “Heeren”’, twee stokjes gemarineerde kipfilet met atjar, pindasaus, gefrituurde uienringen en cassave kroepoek. Zin in iets vegetarisch? Probeer de geroosterde groenten met geitenkaas en taboulé!

Het keukenteam, de bediening én natuurlijk de Heeren van Beijerland zelf hopen u snel welkom te mogen heten in het mooie historische pand aan het Marktplein 2. Zo kunt u zelf de gastvrijheid en het lekkere eten komen ervaren en meteen het prachtige Oud-Beijerland eens bekijken. Dus neem uw dinercheque in de hand en kom langs bij restaurant de Heeren van Beijerland!

Contactgegevens:

Heeren van Beijerland
Marktplein 2
3261BZ Oud-Beijerland
Telefoon: 
0186640740
Nationale Diner Cadeaukaart Oud-Beijerland Heeren van Beijerland

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Albrandswaardsedijk 194
3172 XB Poortugaal
Telefoon: 
010-5011500
Nationale Diner Cadeaukaart Poortugaal Abel. Grand café restaurant

Looxs Bar & Kitchen

Oud Beijerland
A la carte and Afhalen
Adres: 
Havendam 16
3262 AE Oud Beijerland
Telefoon: 
0186617770
Nationale Diner Cadeaukaart Oud Beijerland Looxs Bar & Kitchen

T Kookhuys

Oud Beijerland
A la carte and Afhalen
Adres: 
Havendam 11
3262 AE Oud Beijerland
Telefoon: 
0186622227
Nationale Diner Cadeaukaart Oud Beijerland T Kookhuys