Haweli

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Haweli is een traditioneel Indiaas restaurant en is te vinden in het gezellige Amsterdam-West. Hier leert u in ruil voor uw Dinercheque de bijzondere Indiase keuken kennen. De uitgebreide menukaart biedt enorm veel mogelijkheden voor zowel vlees- en visliefhebbers als vegetariërs. Het restaurant beschikt over ongeveer 52 zitplaatsen en heeft een authentieke sfeer waardoor iedereen zich thuis kan voelen. Reserveer nu en geniet van een culinaire ontdekkingsreis om nooit meer te vergeten! Vergeet niet om ook uw Dinercheque in te pakken.

De eigenaar en chef-kok van Haweli heeft meer dan 20 jaar ervaring in de Indiase keuken. Het uitgangspunt is om iedereen kennis te laten maken met de heerlijke kruidige gerechten die de Indiase keuken rijk is. Op de menukaart wordt overigens wel aangegeven hoe pittig de gerechten zijn, zodat u eenvoudig kunt bepalen welk gerecht voor u geschikt is. Ook kunt u altijd uw dieetwensen of allergieën doorgeven. U kunt de Dinerbon onder andere inwisselen voor een speciaal meergangenmenu. Zo bestaat het Vegetarische Menu bijvoorbeeld uit Samosa, Paneer Pakora, Onion Bhaji, Gobi Pakora, Paneer Jalferezi, Saag Paneer, Dal Makhni en desserts. Wat dit allemaal voor gerechten zijn mag u zelf ontdekken! Ook beschikt Haweli over een traditionele Tandoori klei-oven. Hierin worden onder andere gemarineerde kippenstukjes, lamsvlees, garnalen en nan-brood bereid.

Bij uw diner met de Dinercheque hoort natuurlijk ook één van de heerlijke Indiase desserts. Dan is uw culinaire ontdekkingsreis pas echt compleet! Ga bijvoorbeeld voor Kulfi (Indiaas ijs) of Kheer (Indiase rijstpudding). Het team van Haweli hoopt u binnenkort te mogen verwelkomen voor een exotisch diner!

Contactgegevens:

Haweli
Postjesweg 17
1057DT Amsterdam
Telefoon: 
020-6167700
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Haweli

Meer restaurants in de buurt

Voldaan

Nijmegen
A la carte
Adres: 
van ’t Santstraat 97
6523 BC Nijmegen
Telefoon: 
024-3605750
Nationale Diner Cadeaukaart Nijmegen Voldaan

Kathmandu Kitchen Amsterdam

Amsterdam
A la carte, Afhalen and Indiaas
Adres: 
Balboastraat 24
1057 VW Amsterdam
Telefoon: 
0203703962
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Kathmandu Kitchen Amsterdam

Café Zurich

Amsterdam
A la carte, Afhalen and Lunch
Adres: 
Mercatorplein 2b
1057 CB Amsterdam
Telefoon: 
0207165933
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Café Zurich