Hart Genieten

Gouda (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

In hartje centrum van Gouda bevindt zich familierestaurant Hart Genieten. Bestel een lekkere kop koffie of ga lekker dineren met uitzicht op het prachtige oude stadhuis op de Markt van Gouda. Op een mooie zomerdag kunt u namelijk ook plaatsnemen op het terras. En het mooie is, u kunt hier ook terecht met uw dinercheque!

Hart Genieten is een gezellige brasserie waar u en uw kinderen hartelijk zullen worden verwelkomd. U kunt hier bijvoorbeeld met uw dinercheque ambachtelijke pannenkoeken bestellen, waarbij u keus heeft uit 30 soorten beleg! Zo hebben ze appelpannenkoeken, Goudse kaaspannenkoeken en zelfs satépannenkoeken. Wilt u liever wat uitgebreider dineren, dan biedt de brasserie ook een driegangendiner aan. Hierbij kunt u kiezen uit een breed aanbod aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Voor uw kind kan een apart kinderdriegangenmenu worden samengesteld, met een kinderijsje toe. Vind u het moeilijk om te kiezen? Geen punt, bij Hart Genieten kunt u ook met uw dinercheque terecht voor ‘’Hollandse Tapas’’. Dit zijn een aantal kleine gerechtjes, waardoor u veel verschillende dingen kunt proberen.

Avondvullend eten én drinken voor 35,00

Bij Hart Genieten kunt u avondvullend tapas eten inclusief drankjes voor een vaste prijs. Wij serveren 60 kleine gerechtjes van heinde en ver.. U kunt dus de hele avond gezellig bijkletsen onder het genot van onze gerechtjes en drankjes* zonder dat u voor verrassingen komt te staan!

De keuken sluit om 22.00 uur, maar u kunt tot 22.30 uur een nagerechtje bestellen. Om 23.00 uur schenken wij het laatste rondje.

 * Wijnen, tapbier, frisdranken, koffie en thee

 Het team van Hart Genieten staat voor u klaar, u bent van harte welkom! Vergeet uw dinercheque niet.

Contactgegevens:

Hart Genieten
Markt 3
2801 JG Gouda
Telefoon: 
0182-580910
Nationale Diner Cadeaukaart Gouda Hart Genieten

Meer restaurants in de buurt

Vidocq

Gouda
Eetcafé
Adres: 
Koster Gijzensteeg 8
2801 JV Gouda
Telefoon: 
0182522819
Nationale Diner Cadeaukaart Gouda Vidocq

De Griek Gouda

Gouda
A la carte
Adres: 
Wijdstraat 17
2801 KA Gouda
Telefoon: 
0182232032
Nationale Diner Cadeaukaart Gouda De Griek Gouda
Adres: 
Markt 10
2801 JG Gouda
Telefoon: 
0182338337
Nationale Diner Cadeaukaart Gouda Lunchcafe Juuls