Harbour Club

Maastricht (LI)
Omschrijving: 

Welkom bij de Harbour Club, dit luxe restaurant is gevestigd in de prachtige stenen werfkelders van de Bassinkade in het historische centrum van Maastricht. De unieke locatie maakt het een aanrader om uw dinercheque te besteden bij dit chique restaurant vol sfeer. De moderne inrichting van Jan des Bouvrie steekt scherp af tegen de mooie oude stenen bogen die muren en plafond van het restaurant vormen. In de zomer neemt u plaats aan een van de tafels op het ruime terras, dat mooi is gelegen aan de waterkant. Het restaurant beschikt ook over een ruime lounge waar de gasten voor een design openhaard kunnen nagenieten met een lekker drankje.

Op de kaart van de Harbour Club staan gerechten met Franse en Mediterraanse invloeden. Zo kunt u onder andere komen genieten van een gegrilde Canadese kreeft met gamba risotto en saus van kreeft, of van een runderlende met truffelsaus, seizoensgroente en aardappelgarnituur. Wilt u zich laten verassen door het marktaanbod en de creativiteit van de chef? Bestel dan een verassingsmenu van drie, vier, vijf of zes gangen en wacht af wat de chef-kok die dag voor u in petto heeft.

Wilt u dus echt luxe genieten met uw dinercheque in de mooiste stad van het Zuiden van het land voor een zeer redelijke prijs? Kom dan een bezoek brengen aan de Harbour Club en laat u door de bediening en de koks lekker in de watten leggen!

Contactgegevens:

Harbour Club
Bassinkade 4
6211 AL Maastricht
Telefoon: 
0434506666
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Harbour Club

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Boschstraat 104
6211AZ Maastricht
Telefoon: 
0433213523
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Beez Cocktails Lunch Diner

Lezzet Grill

Maastricht
A la carte, Aziatisch, Europees, Grill and Vlees
Adres: 
Markt 61
6211CL Maastricht
Telefoon: 
0433211800
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Lezzet Grill
Adres: 
Markt 63-64
6211CL Maastricht
Telefoon: 
0433250240
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Da Geppetto Ristorante Pizzeria