Hampshire Hotel - Voncken Valkenburg

Valkenburg (LI)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Restaurant Voncken is het bourgondische paradijs van Limburg, gevestigd in het prachtige Valkenburg. De chef weet echt wat goed koken is, waardoor het restaurant door velen geprijsd is om de heerlijke gerechten en mooie wijnen. U hoeft niet in het hotel te verblijven om bij Restaurant Voncken te dineren. U hoeft alleen maar uw Dinercheque mee te nemen! Het wordt aangeraden om van tevoren te reserveren via de telefoon of de website.

Bij Restaurant Voncken kunt u in ruil voor uw Dinercheque genieten van een gastronomisch Frans diner. Neem plaats in het stijlvol ingerichte restaurant of op het overdekte en verwarmde terras en laat u in de watten leggen door het vriendelijke bedieningsteam. Laat u verassen door de voortreffelijke Franse specialiteiten, waarbij graag wordt ingespeeld op de allerlekkerste producten van het seizoen. Chef-kok Hans Pijls kookt puur en volgens de Franse kookhistorie. Bestel een twee-, drie- of viergangenmenu met uw Dinercheque. Onder de voorgerechten vindt u verassende smaakcombinaties, zoals de gekonfijte eendenbout met selderij-appelsalade. Als hoofdgerecht kunt u onder andere runderhaasbiefstuk, hertenfilet en krokant gebakken kalfszwezerik met kreeftensaus bestellen. Wilt u echt iets bijzonders? Ga dan voor de chateaubriand garni voor twee personen.

Restaurant Voncken ligt in een omgeving die vele toeristenattracties rijk zijn. Een dagje uit is daarom de perfecte combinatie met een diner met uw Dinercheque. Bezoek bijvoorbeeld de Kasteelruïne met daaronder de Fluweelengrot of de allerlaatste steenkolenmijn van Nederland. Dit is slechts een kleine selectie van activiteiten in de buurt. Kijk voor meer informatie op de website van Restaurant Voncken!

Contactgegevens:

Hampshire Hotel - Voncken Valkenburg
Walramplein 1
6301 DC Valkenburg
Telefoon: 
0436012841
Nationale Diner Cadeaukaart Valkenburg Hampshire Hotel - Voncken Valkenburg

Meer restaurants in de buurt

Next Door Riche

Valkenburg
A la carte
Adres: 
Neerhem 25
6301CD Valkenburg
Telefoon: 
0436012965
Nationale Diner Cadeaukaart Valkenburg Next Door Riche
Adres: 
Walramplein 1
6301DC Valkenburg
Nationale Diner Cadeaukaart Valkenburg Restaurant Voncken
Adres: 
Neerhem 25
6301CD Valkenburg
Nationale Diner Cadeaukaart Valkenburg Hotel Riche