Hampshire Hotel Ommen

Ommen (OV)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Met een Dinercheque in uw bezit heeft u nu ook de mogelijkheid om heerlijk te komen eten bij het restaurant van Hampshire Hotel Ommen. Proef bij ons het echte Overijssel. Bij ons kunt u neerstrijken na een hele dag heerlijk te hebben gefietst of gewandeld in de prachtige bosrijke omgeving van Ommen. Bij ons kunt u heerlijk culinair vertoeven in ons gezellige en stijlvolle restaurant. Een oase van rust in het prachtige Ommen.

De Chef kok van het restaurant werkt waar mogelijk met de meest heerlijke producten gehaald uit eigen streek. Deze producten zijn allemaal geproduceerd met respect voor milieu en omgeving. Producten gehaald uit dezelfde streek hebben een grote meerwaarde. Naast het feit dat deze streekproduct simpelweg lekkerder smaken is het ook nog eens zeer bewust en goed voor milieu en omgeving. Zo worden er geen onnodige kilometers gereden en houdt het gebied stand. Wat is er beter dan je lokale bedrijven steunen? Naast ons heerlijke avondkaart kunt u bij ons ook terecht voor heerlijke lunch. Uw Dinercheque valt hier misschien wel perfect te besteden. Kom langs en laat u verrassen door de smaken van het échte Overijssel. Bij ons dineert u volledig in stijl met onze houten waaier over het plafond, het sjieke witte linnen en de kleurige kunst aan de muur. In de zwoele zomermaanden is er bij ons ook nog ruimte op ons riante terras om heerlijk van uw eten te genieten.

Voor een heerlijke culinaire ervaring in een prachtige rustieke omgeving dan bent u bij de Paping van het Hampshire Hotel helemaal aan het goede adres? Uw Dinercheque accepteren wij graag.

Contactgegevens:

Hampshire Hotel Ommen
Stationsweg 29
7731 AX Ommen
Telefoon: 
0529451945
Nationale Diner Cadeaukaart Ommen Hampshire Hotel Ommen

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Voorbrug 1
7731BB Ommen
Telefoon: 
0529455550
Nationale Diner Cadeaukaart Ommen Uncle Henry's Pub
Adres: 
Stationsweg 29
7731AX Ommen
Nationale Diner Cadeaukaart Ommen Landgoed het Laer

Paping Hotel & Spa by Flow

Ommen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Stationsweg 29
7731 AX Ommen
Telefoon: 
0529451945
Nationale Diner Cadeaukaart Ommen Paping Hotel & Spa by Flow