Hampshire Delft Centre

Delft (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Frans and Hollands
Omschrijving: 

Nu kunt u ook met uw Dinercheque plaatsnemen en heerlijk genieten bij Restaurant swing van Hampshire Hotel Delft.  Hier kunt u proeven van de meest heerlijke gerechten. Onze keuken onderscheidt zich door de meest verrukkelijke gerechten uit onze professionele Frans Nederlandse keuken. Ervaar bij ons de heerlijke verrassende gerechten en ons prachtige uitzicht over Delft.

De gerechten die op uw tafel worden geserveerd zijn klaargemaakt met de lekkerste dagverse producten. Kies bij ons een van de heerlijke á la carte gerechten. Of u kiest uit een van onze zorgvuldig samengestelde driegangen menu’s. Ons heerlijke eten valt perfect te combineren met een van onze drankarrangementen. Kies een van onze heerlijke opties en laat u verwennen! Wij zullen er voor zorgen dat u wordt verwend van binnenkomst tot vertrek. Bent u een echte drankliefhebber dan kunt u ook uw hart ophalen bij Restaurant Swing. Hier kunt u genieten van een breed aanbod van wijnen, waaronder heerlijke wijnen uit een bekend Argentijns wijnhuis. Ook hebben wij een ruime keuze uit de meest heerlijke likeuren die naadloos aansluiten op uw diner. Kom langs met uw diner en laat u verrassen door de heerlijke dranken en voortreffelijke gerechten van Restaurant Swing. Onze moderne inrichting met een knipoog naar muziek zorgen ervoor dat een bezoek aan Restaurant Swing een belevenis is voor uw zintuigen.

Ook al is Restaurant Swing onderdeel van het Hampshire Hotel in Delft, u kunt hier natuurlijk ook als u niet in het hotel verblijft gerust aanschuiven in ons restaurant. Komt u snel een keer langs? Neem gerust uw dinerbon mee.

Contactgegevens:

Hampshire Delft Centre
Koepoortplaats 3
2612 RR Delft
Telefoon: 
0152122125
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Hampshire Delft Centre

Meer restaurants in de buurt

India Garden

Delft
A la carte, Afhalen and Indiaas
Adres: 
Kerkstraat 15
2611GX Delft
Telefoon: 
015-2125117
Nationale Diner Cadeaukaart Delft India Garden
Adres: 
Nieuwe Langendijk 59
2611 VJ Delft
Telefoon: 
015-2128989
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Maharaja Indiaas Restaurant (alleen op di t/m do)

Fratelli Delft

Delft
A la carte, Afhalen and Italiaans
Adres: 
Beestenmarkt 14
2611GB Delft
Telefoon: 
0152143007
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Fratelli Delft