Gusto Y Mucho Mas

Heerenveen (FR)
Soort keuken: 
A la carte and Tapas
Omschrijving: 

Wilt u eens kennis maken met de echte tapascultuur? Dan bent u bij Gusto Y Mucho Mas aan het juiste adres! Het restaurant is gevestigd op de Vleesmarkt in Heerenveen. U kunt nu volop genieten met uw dinercheque van heerlijke gerechten! In het restaurant heerst een gezellige zuidelijke sfeer. Bij Gusto Y Mucho Mas kunt u terecht voor verschillende gelegenheden zoals een verjaardagsfeest, personeelsfeest en zelfs voor een bruiloft. Neem naast uw dinercheque ook uw vrienden en/of familie mee om ze kennis te laten maken met de Spaanse cultuur!

In de keuken wordt ook de mediterrane keuken toegepast. Hierbij komen er gerechten uit Spanje, Italië, Portugal, Griekenland en een deel uit het zuiden van Frankrijk voorbij. Een aantal gerechten die veel worden bereid in de keuken zijn: Pata negra (Spaanse Iberico ham), Jamon Serrano (serranoham van een speciaal gefokt Spaans varkensras), Pinchos (een echte Spaanse snack) en Manchego (kaas gemaakt in de La Mancha streek, afkomstig van een schapenras). U kunt met uw dinercheque ook onbeperkt tapas eten. Krijg dan zo vaak en zoveel als u wilt! Ook zijn er heerlijke dranken die gedronken kunnen worden bij bijvoorbeeld de tapas hapjes. Er is bier per fles, bier van het vat, gedestilleerd/binnenlands, gedestilleerd/buitenlands, likeuren buitenlands en zuid wijnen. U kunt hiermee de verrukkelijkste combinaties maken!

Kom eens langs met uw dinercheque van woensdag t/m zondag tussen 17:00 uur en 23:00 uur, en Gusto Y Mucho Mas zorgt voor een speciale avond!

Contactgegevens:

Gusto Y Mucho Mas
Vleesmarkt 9
8441EW Heerenveen
Telefoon: 
0513844870
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen Gusto Y Mucho Mas

Meer restaurants in de buurt

Toro Pinto

Heerenveen
Argentijns
Adres: 
Achter de Kerk 4
8441ET Heerenveen
Telefoon: 
0513-610519
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen Toro Pinto

Restaurant De Sultan

Heerenveen
A la carte, Afhalen, Mediterraans and Midden Oosten
Adres: 
Breedpad 3
8442AA Heerenveen
Telefoon: 
0513622640
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen Restaurant De Sultan

Pannenkoekschip Heerenveen

Heerenveen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Fok 78
8441 BR Heerenveen
Telefoon: 
0513-625008
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen Pannenkoekschip Heerenveen