Guadalupe

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Bij Guadalupe, in het hartje van Amsterdam, kunt u altijd aanschuiven. Het ligt op een steenworp afstand van het Centraal station. Dat is een geweldige locatie. Als u zin heeft om de heerlijke Mexicaanse keuken te ervaren moet u zeker langs gaan. Om op zo’n authentieke Mexicaanse manier te dineren in de Nederlandse Hoofdstad is bijzondere ervaring. Het is de perfecte gelegenheid om met uw dinercheque te betalen.

U kunt u laten verrassen door de exotische gerechten. Omdat de recepten door zijn gegeven van generatie op generatie. U kunt gewoon de liefde proeven die in het eten wordt gestopt. Het zal u niets verbazen, aan het einde van de avond, dat er al vele gasten u voor gingen. De kok zal u vele kunsten laten zien.

Guadalupe is de perfecte locatie om na een lange dag door de stad te banjeren een lekker hapje te gaan eten. Het is ook fijn dat het niet te prijzig is. En dat u natuurlijk kan betalen meeuw dinercheque. Want zeg nou zelf, een dagje hoofdstad kan al duur genoeg zijn. Ook is het restaurant gelukkig tot laat geopend. Dat komt vooral goed uit als u natuurlijk laat op het station aan komt en nog een hapje wilt eten, u kunt altijd aanschuiven.

Kom dus snel langs. Bij het team van Guadalupe knalt het enthousiasme er vanaf. Ze staan met een brede glimlach voor u klaar. Loop gerust binnen en laat u verwennen.

Contactgegevens:

Guadalupe
Prins Hendrikkade 92
1012 AE Amsterdam
Telefoon: 
020-4206114
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Guadalupe

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Zeedijk 19
1012 AN Amsterdam
Telefoon: 
0206250640
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Het Melkmeisje

Dabka Libanees Restaurant

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Oudezijdskolk 69
1012 AL Amsterdam
Telefoon: 
020-4200111
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Dabka Libanees Restaurant
Adres: 
Geldersekade 5 HS
1011 EH Amsterdam
Telefoon: 
0203207302
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Indian Restaurant Ganesha Amsterdam (Verplicht reserveren via eigen website)