Grenzeloos (slapen-eten-beleven) [Ma t/m Do]

Doldersum (DR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Let op: Bij dit restaurant kunt u maandag tot en met donderdag betalen met de Diner Cadeaukaart. Graag van tevoren reserveren onder vermelding van de cadeaukaart.

In Doldersum in het mooie Drenthe vindt u B&B Grenzeloos en Zo. Naast de vele arrangementen die wij u bieden kunt u bij ons ook terecht in ons restaurant voor een heerlijke maaltijd. Het restaurant ligt op zo’n 400 meter van het B&B en u kunt hier altijd binnenstappen voor een lekker hapje of drankje. Met uw Dinercheque kunt u hier genieten van het ontbijt, de lunch, het diner of gewoon een lekker bakje koffie met gebak. Dineren bij Grenzeloos en Zo is altijd een bijzondere ervaring. ’s Winters kunt u bijvoorbeeld tijdens uw diner genieten van een cabaretvoorstelling; onze dinercabarets geheten. Ook bijvoorbeeld uw trouwfeest, vergadering of overnachting is fantastisch te combineren met een mooi diner bij Grenzeloos en Zo.

Op de kaart van Grenzeloos en Zo staan tal van gerechten die geïnspireerd zijn op het seizoen en de regio. Sinds 2011 is Gerard chef kok bij ons, na hier in 2007 gekomen te zijn. Op ambachtelijke wijze werkt hij met verse een eerlijke producten. Tweemaal per jaar wisselt hij het menu en dagelijks biedt hij een overheerlijk dagmenu. Van de salades tot de warme gerechten; alles is bij Grenzeloos en Zo huisgemaakt.

Ook zijn wij een samenwerking aangegaan met bierbrouwerij Maallust uit Veenhuizen. Daarom hebben wij naast Grolsch op de tap ook speciaal Maallust bier in verschillende varianten. Maallust is een bijzonder initiatief van 25 liefhebbers die de handen ineen hebben geslagen en zichzelf de Zware Jongens noemen. Dit moet u zeker eens proberen!

Genieten van overheerlijk eten in de gemoedelijk Drentse sfeer? Kom dan eens met uw Dinercheque langs bij restaurant Grenzeloos en Zo in Doldersum. Ons personeel staat klaar om u met open armen te ontvangen.

Contactgegevens:

Grenzeloos (slapen-eten-beleven) [Ma t/m Do]
Boylerstraat 12
8386 XE Doldersum
Telefoon: 
0521387182
Nationale Diner Cadeaukaart Doldersum Grenzeloos (slapen-eten-beleven) [Ma t/m Do]

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Oude Willem 5
8426 SM Appelscha
Telefoon: 
0516430091
Nationale Diner Cadeaukaart Appelscha Herberg Het Volle Leven

Restaurant De Hildenberg

Appelscha
A la carte and Afhalen
Adres: 
Gruun 5
8426 NA Appelscha
Telefoon: 
0516427682
Nationale Diner Cadeaukaart Appelscha Restaurant De Hildenberg
Adres: 
Groningerweg 6
7981 LA Diever
Telefoon: 
0521594114
Nationale Diner Cadeaukaart Diever Landhotel Diever