Grand Cafe Rutgers

Lathum (GE)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

In Gelderland zijn er een aantal locaties waar de natuur dermate interessant is dat het de moeite waard wordt om er een dagje op bezoek te gaan. Eén van deze locaties is de Rhederlaag net buiten Arnhem. Hier kunt u een hele dag eens flink de bloemetjes buiten zetten. Er is meer dan genoeg te doen op het water en een wandeling door de natuur langs het water is ook zeker niet te versmaden. Na een dagje te genieten van de natuur gaat de maag natuurlijk knorren. Gelukkig kunt u dan goed terecht bij Grand Café Rutgers. Ook met een dinercheque van Diner Cadeau kunt u hier gewoon aan tafel.

Het Grand Café is de aangewezen locatie om een dag door te brengen. Het is goed toeven op het terras, vooral als het zonnetje hoog aan de hemel staat. En als deze vervolgens wat is gezakt en u hebt een beetje trek dan kunt u heerlijk dineren bij Rutgers. Maar ook als het weer niet meewerkt en de zon verschuilt zich achter een wolkendek dan hoeft u niet te vrezen. Het restaurant is van binnen ook erg knus.

U kunt bij Rutgers ook heel goed terecht voor een privé aangelegenheid. Het personeel is zeer bedreven in het organiseren van barbecues en feestjes. Een feestje door het personeel van Rutgers laten organiseren is een garantie voor succes. Waar ze vooral erg goed in zijn is het organiseren van bruiloften. Dit hebben ze al regelmatig gedaan namelijk en daar draaien ze tegenwoordig hun hand niet meer voor om. Ze zullen alles op alles zetten om van uw speciale dag een onvergetelijke te maken.

Wacht dus niet langer en laat u verleiden tot een dinertje op deze bijzondere locatie. Als u met een dinercheque van Diner Cadeau wilt betalen kan dat ook.

Contactgegevens:

Grand Cafe Rutgers
De Muggenwaard 7
6988 BX Lathum
Telefoon: 
0313-632963
Nationale Diner Cadeaukaart Lathum Grand Cafe Rutgers

Meer restaurants in de buurt

Al Gusto

Duiven
A la carte, Afhalen, Tapas and Vegetarisch
Adres: 
Meidoornlaan 14
6921 EL Duiven
Telefoon: 
0624548217
Nationale Diner Cadeaukaart Duiven Al Gusto
Adres: 
Philip Gastelaarsstraat 5A
6981 BH Doesburg
Telefoon: 
0313-659707
Nationale Diner Cadeaukaart Doesburg De Liefde Doesburg
Adres: 
Hanzestraat 260
6826 MS Arnhem
Telefoon: 
0263613912
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem  Bakker Bart Arnhem Hanzestraat