Grand Cafe Neuf

Raalte (OV)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Uw Dinercheque is altijd goed besteed bij Grand Café Neuf in hartje Raalte. Het restaurant is gevestigd in de Grotestraat 2. Neuf is een trendy en hip Grand Café, maar blikt met de mooie zwart-witfoto’s in het zaaltje en de naam  ook terug op vervlogen tijden. In de Grotestraat 2 was namelijk tot 1969 Hotel Neuf gevestigd, waar het Grand Café naar is vernoemd. Dit merkt u zeker niet terug in de keur van overheerlijke gerechten en drankjes. Deze worden met zorg klaargemaakt door de chefs met uitsluitend de meest verse en pure ingrediënten. U kunt bij Neuf terecht vor een lekkere lunch, mooie borrel, een kopje koffie of een uitgebreid diner. Altijd bent u gegarandeerd van een flinke dosis gezelligheid, een vleugje gevarieerde muziek en een eerlijke prijs. Neuf is van dinsdag tot en met zondag geopend.

De dinerkaart bevat overheerlijke voor-, hoofd- en nagerechten voor de vlees- of visliefhebber en de vegetariër. U kunt a la carte uw keuze maken of u laten verrassen door het driegangen dagmenu. Ook voor de lekkerste pizza’s van Raalte moet u bij Neuf zijn. Uiteraard wordt een hapje vergezeld door een drankje. Op onze drankenkaart vindt u de beste glazen wijn, lekkerste speciaalbiertjes en verfrissendste cocktails. De kleine trek kan ook gestild worden met een van onze vele fingerfoods van de borrelkaart.

Ook voor een goed feestje moet u bij Neuf zijn. Door het jaar heen worden hier de meest uiteenlopende feestavonden georganiseerd, die in heel Raalte en omgeving zeer populair zijn. Kijkt u ook eens op de website voor de mogelijkheid uw zakelijke afspraak of feest bij Neuf te organiseren.

Heerlijk dineren in een ongedwongen sfeer voor een eerlijke prijs? Ga met uw Dinercheque eens naar Grand Café Neuf en geniet van een heerlijke maaltijd.

Contactgegevens:

Grand Cafe Neuf
Grotestraat 2
8102 CE Raalte
Telefoon: 
0572352448
Nationale Diner Cadeaukaart Raalte Grand Cafe Neuf

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Kerkstraat 2
8102 EA Raalte
Telefoon: 
0572-363738
Nationale Diner Cadeaukaart Raalte Brasserie Bon Aparte
Adres: 
Dorpsstraat 17
8111AA Heeten
Telefoon: 
0572381217
Nationale Diner Cadeaukaart Heeten Brasserie Dertien

Bij Ne9en

Heino
A la carte
Adres: 
Canadastraat 9
8141AA Heino
Telefoon: 
0572391302
Nationale Diner Cadeaukaart Heino Bij Ne9en