Grand Cafe De Steeg

Borne (OV)
Soort keuken: 
Eetcafé
Omschrijving: 

Grand Café De Steeg is het gezelligste grand café in de Twentse gemeente Borne. Dit centraal gelegen restaurant is de ideale tussenstop bij een dagje winkelen. Ga lekker zitten op het verwarmde terras en kijk uit op de voorbijkomende buurtbewoners. Met uw Dinercheque kunt u vervolgens een smakelijke lunch of diner bestellen. Grand Café De Steeg is tussen dinsdag en zaterdag geopend vanaf 10:00 en op zondag vanaf 14:00.

Met de Dinercheque kunt u bij De Steeg terecht voor een voortreffelijke avondmaaltijd voor een goede prijs. Bent u er vroeg bij (voor 18:30), bestel dan de daghap van €9. Dan krijgt u een wisselende specialiteit met friet en salade. Op de menukaart staan allerlei klassieke gerechten die u zou verwachten in een Hollands eetcafé. Dit zijn onder andere biefstuk, varkenssaté, zalmfilet en kalfsstoof. Voor de vegetariërs zijn er een aantal heerlijke groentegerechten beschikbaar. Uw maaltijd is pas echt compleet met een lekker drankje. Grand Café De Steeg heeft een uitgebreide selectie aan bieren op tap en fles. Een glaasje wijn kan natuurlijk ook! Geniet van een ontspannende avond uit met uw Dinercheque.

Grand Café De Steeg is ook overdag open en dan kunt er lekker lunchen met uw Dinercheque. De lunchkaart is zeer uitgebreid. Een lichte lunch of een uitgebreide maaltijd, het kan allemaal! Uiteraard hebben ze ook diverse belegde broodjes, zoals een broodje belegde beenham en een broodje gerookte zalm. U kunt ook de clubsandwich bestellen, dan krijgt u een verassing uit te keuken! 

Contactgegevens:

Grand Cafe De Steeg
Grotestraat 181-183
7622 GG Borne
Telefoon: 
074-2667953
Nationale Diner Cadeaukaart Borne Grand Cafe De Steeg

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Grotestraat 164
7622 GR Borne
Telefoon: 
0742672526
Nationale Diner Cadeaukaart Borne Bakker Bart Borne

Chicken House

Hengelo
A la carte, Afhalen and Kiprestaurant
Adres: 
Pastoriestraat 22
7551 DK Hengelo
Telefoon: 
0742592969
Nationale Diner Cadeaukaart Hengelo Chicken House

Panda Bowl (Afhaal)

Hengelo
Afhalen and Sushi
Adres: 
Willemstraat 60
7551 DN Hengelo
Telefoon: 
0742340666
Nationale Diner Cadeaukaart Hengelo Panda Bowl (Afhaal)